Julklapp med gott ändamål!

SIGNERADE GITARRER 
- TILL FÖRMÅN FÖR ETT RIKTIGT GOTT ÄNDAMÅL!

Vem skulle inte bli glad för en julklapp bestående av en elgitarr signerad av Kiss, Def Leppard, Tenacious D, Ritchie Blackmore, ZZ Top, Disturbed, Dream Theater, Amon Amarth eller Arch Enemy?! När dessutom ALLA intäkter oavkortat går till genomförandet av Sweden Rock-kollo 2020, då blir även jul-magkänslan rätt skön, eller hur?

 

Här hittar du auktionerna: Tradera

 

Om Sweden Rock-kollo
Sweden Rock-kollo är ett samarbete mellan Studiefrämjandet och Sweden Rock Festival, i syfte att stötta och inspirera unga tjejer från hela landet som vill spela hårdrock. På Sweden Rock-kollo får de spela tillsammans, lära sig om hårdrocksbranschen och utvecklas ihop med likasinnade. Läs mer om kollot här: Kollot arrangeras på Hällevikslägret, och avslutas såklart med ett studiebesök på Sweden Rock Festival!

Läs ännu mer om rock-kollot HÄR.

 

Du kan vara med och bidra! 
Genom att lägga ett bud på någon av de grymma signerade elgitarrerna är du med och bidrar till nästa års Sweden Rock-kollo! Alla intäkter från auktionen går alltså oavkortat till genomförandet av kollot!

 

Vi vill ge en stor eloge till Tradera som bidrar genom att efterskänka alla auktionsavgifter till rock-kollots genomförande! 

UPPDATERING Liksom resten av världen följer vi utvecklingen av Covid-19-pandemin och dess följder med förskräckelse. Riktlinjer och beslut förändras nästan dagligen och vi vet lika lite som alla andra om när epidemin kan tänkas vara över och livet kan börja återgå till normalläge. Vi har de senaste veckorna jobbat hårt för att se om det är möjligt att flytta fram festivalen till ett senare datum. Eftersom det är så många inblandade (artister, crew, medarbetare, leverantörer, samarbetspartners, myndigheter m.fl.) och det finns så många olika frågeställningar att genomlysa, så ber vi om förståelse för att vi behöver lite mer tid. Vi ber också...
Publicerad 3 April 2020 kl 17:48
Status Vi förstår att många av er undrar, men vi vill försäkra er om att vi fortsätter med förberedelserna för att genomföra en kanonfestival i sommar. Vi följer både utveckling och riktlinjer noggrant, och skulle det bli några förändringar i våra planer så kommer vi förstås att informera er.
Publicerad 25 March 2020 kl 16:09
SJÄTTE ÅRSWHISKYN I UNIK FÖRPACKNING Får vi lov att presentera: Sweden Rock 20 Single Malt Whisky Oloroso Sherry! 2020 års whisky är vår äldsta och mest eleganta hittills. Smaken kan beskrivas som fruktig och intensiv, med rostad vanilj och en hint av anis. Som namnet antyder har whiskyn lagrats på gamla sherryfat av typen Oloroso, vilket tillför smak av torkad frukt och nötighet. Whiskyn levereras i en förpackning som är lika säregen som dess innehåll - och för alla som arbetar backstage har den en välbekant utformning. Den ser nämligen ut som de lådor som vanligtvis används för att frakta instrument, ljud- och ljusutrustning till och...
Publicerad 23 March 2020 kl 09:47
Planen ligger fast Efter gårdagens regeringsbeslut om att tillsvidare förbjuda offentliga sammankomster är det många av er som hör av sig med frågor. Vi förstår att den nuvarande situationen skapar oro och funderingar, men vill vi vara tydliga med att då det fortfarande är flera månader kvar ligger planen att genomföra Sweden Rock Festival den 3 - 6 juni fast. Vi fortsätter att jobba stenhårt med förberedelserna för att leverera en riktig kanonfestival i sommar. Vi kommer självklart att följa utvecklingen noggrant, med er besökares och vår personals bästa i åtanke. Beslut kommer att fattas fortlöpande, i dialog och enlighet med berörda myndigheters riktlinjer.
Publicerad 12 March 2020 kl 16:57
The Hellacopters, 10cc m.fl. klara! Vi kan idag presentera följande 12 nytillskott till sommarens artiststartfält: Ett av Sveriges största rockband, The Hellacopters , återförenades inför SRF 2016 och kommer nu på allmän begäran tillbaka till Sölvesborg. Det gör även det klassiska 70-talsbandet 10cc , som ligger bakom hits som "I´m not in love", "Dreadlock holiday", "The things we do for love" med många fler och som nyligen var föremål för en intressant dokumentär som finns på SVT Play. Därtill kommer Thin Lizzy-avknoppningen Black Star Riders , det schweiziska folk metalbandet Eluveitie , den kanadensiska metaldrottningen Lee Aaron , de progressiva sludgerockarna Baroness , de brittiska partyrockarna...
Publicerad 25 February 2020 kl 11:00
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock