Några av förbättringarna inför 2019

Vi i Sweden Rock-ledningen har som mål att utveckla och förbättra Sweden Rock Festival för varje år, och i början av oktober samlade vi ett antal nyckelpersoner i organisationen för vår årliga utvärderingskonferens. Med stöd av den feedback vi fått från er gäster diskuterade vi hur 2018 års festival blev och vad vi kan slipa på till nästa år.

Mycket jobb återstår och vissa saker kommer vi att behöva mer tid för att kunna presentera, men några förändringar inför 2019 är vi så pass klara över att vi kan berätta om dem redan nu.

 

Det vi fick i särklass flest synpunkter kring efter årets festival var toaletterna, som vi i år hade koncentrerat till två stora toalettstationer. På allmän begäran dubblerar vi inför 2019 därför återigen antalet toalettstationer till fyra, utspridda över festivalområdet.

 

För att minimera risken för köer kommer vi dessutom att förbättra logistiken för in- och utpassering vid samtliga toalettstationer.

 

Vi adderar vidare en vattenspolande toalett intill rampen för funktionshindrade.

 

För att inte hämtning av dricksvatten ska påverka toalettlogistiken, flyttas vattenposterna inför 2019 ut från toalettstationerna.

 

Vattenposterna kommer dessutom att bli fler och tydligare skyltade, så att alla får så god tillgång som möjligt till gratis dricksvatten på festivalområdet.

 

Några andra förbättringar som vi kan nämna redan nu: 
• vi förbättrar infarten till taxiområdet för att underlätta för taxibilarnas in- och utfarter,
• vi utökar möjligheterna att betala med kontokort,
• vi lägger till ett nytt matområde och jobbar för att erbjuda ett ännu bredare matutbud än tidigare.

 

Mer info om både dessa och flera andra förbättringar kommer längre fram, så håll utkik!

Undvik andrahandsbiljetter Eftersom vi har sett att något av de etablerade andrahandsföretagen redan har påbörjat försäljning av biljetter till Sweden Rock Festival 2019, vill vi göra er uppmärksamma på att vi INTE har släppt några biljetter till 2019 ännu. Dessa företag förhandssäljer alltså något som ännu inte finns. Vi vill också poängtera att vi absolut inte har någon som helst form av samarbete med dessa företag. De köper in sina biljetter på samma sätt som vanliga besökare, och därmed kan de inte heller garantera innan hur många biljetter de kommer att kunna sälja vidare sen. Förra året hade vi tyvärr också problem med...
Publicerad 21 september 2018 kl 13:51
Snygga glas i höst? Nu har vi fått in ölglas och whisky/rom-glas i vårt sortiment. De säljs i 2-pack i en snygg presentförpackning. Kolla även in vår stora outletavdelning där vi just nu bl.a. säljer ut det sista av 2018 års festivalmerch. Skynda fynda! Till butiken
Publicerad 6 september 2018 kl 10:18
Utrensning i merchbutiken Nu är Sweden Rock Shop igång igen efter sommaruppehållet. Gå gärna in och kolla i vår outlet-avdelning. Många prylar och kläder till billiga priser. Allt ska bort för att ge plats åt nya varor! Eller varför inte köpa en av de sista festivalaffischerna från Sweden Rock Festival 2018? Gå till shoppen
Publicerad 25 augusti 2018 kl 10:43
Vi är tillbaka! Semestern är över och Sweden Rock-kontoret är fulltaligt igen! Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar?! Våra batterier är iaf ordentligt laddade, och vi är superpeppade att bygga vidare på en fantastisk festival till 2019!
Publicerad 21 augusti 2018 kl 11:45
TACK - nu är det semester! Musiken har tystnat och fälten i Norje är rensade. Nu är det dags för lite välbehövlig semester för oss i Sweden Rock-teamet. Innan vi stänger ner kontoret kommer vi - precis som vanligt - att slutföra utvärderingen av årets festival. Detta är något vi gör varje år, med målsättningen att ytterligare utveckla och förbättra vår festival. Vi vill därför passa på att rikta ett stort TACK till alla som tagit sig tid att fylla i besökarundersökningen, och även till er som hört av er på annat sätt. Vi läser allting och uppskattar ert engagemang, och era synpunkter blir dessutom en värdefull...
Publicerad 9 juli 2018 kl 14:57
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock