Våra viktiga samarbetspartners

Sweden Rock samarbetar med väl utvalda företag inom olika branscher. Formerna varierar, men målet är alltid ett givande samarbete för båda parter och ett positivt mervärde för våra besökare.

 

Vill du också prata möjligt partnerskap med oss? Kontakta då Jon Bergsjö, partneransvarig på Sweden Rock:
jon@swedenrock.com
073-720 20 09

  

MAIN PARTNERS:

Carlberg.png

 

 

 

 

 

 

 

Carlsberg Sverige

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och över 400 unika produkter Sveriges ledande bryggeri. Våra framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition, hög kompetens och hållbart företagande som sträcker sig 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Falcon, Staropramen, Brooklyn, Somersby, Ramlösa och Pepsi är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

SILJA_LINE_LOGO_WHITE_CMYK.png 

 

 

 

Silja Line

Silja Line trafikerar dagligen mellan Stockholm-Helsingfors och Stockholm-Åbo på Östersjön. Ombord på fartygen finns det något för alla - mat i världsklass, lyxig shopping och högklassig underhållning. Silja Line älskar Rock och har själva arrangerat ett antal Rockkryssningar genom åren under namnet Rock The Boat. Därför är det extra roligt att vi har inlett ett längre samarbete med Sweden Rock!

  

    

 

 

PARTNERS:

arla.png

bauhaus.png

GOEL_VIKING-ROED_p7627.png 

ELON_cmyk_gradient_payoff_neg.png 

bahco.png

 

nemis.png

 

 

 

mittsolvesborg-1.png 

Volvo_iron_mark_CMYK_0.png 

enkla.png

 


Fristads_logo_white.png

 

 

 

cylinda_CMYK_ny.png 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies