Press/Media-ackreditering

pressack_0.jpg

 

VI HAR BESLUTAT ATT ÖPPNA SYSTMET FÖR MEDIEACKREDITERING TILL 2021 ÅRS SWEDEN ROCK FESTIVAL NÅGOT SENARE ÄN VANLIGT. MER INFORMATION OM TAJMINGEN KOMMER ATT LÄGGAS UT PÅ DENNA SIDA INOM KORT. 

 

 

För att kunna bli pressackrediterad till Sweden Rock Festival behöver du först och främst ha ett uttalat och verifierbart uppdrag (från en väletablerad tidning eller annan etablerad mediekanal) att bevaka festivalen.

 

Vidare behöver du noggrant fylla i alla uppgifter i ansökningssystemet.

 

 

Alla som blir beviljade pressackreditering får access till presstält, presskonferenser och VIP-område. Notera dock att även om alla kriterier uppfylls och du blir godkänd, så är antalet gratis ackrediteringar begränsat. 

 

Fotovästar

Maxantalet fotografer som kan befinna sig i fotodiket framför scenen begränsar på ett naturligt sätt även det totala antalet fotovästar som kan delas ut. Under många år har efterfrågan på västar långt överskridit tillgången, och detta kommer förmodligen i allra högsta grad att vara fallet även i år. Beslut om vilka som får tillgång till fotovästar tas av pressteamet i maj.

 Övrigt
Om du har frågor som rör pressackrediteringen, är du välkommen att maila till sofia@swedenrock.com

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock