Press/Media-ackreditering 2018

pressack_0.jpg

Ansökningstiden för pressackreditering på Sweden Rock Festival 2018 är nu över.

Information och detaljer om årets festival kommer att skickas till alla ackrediterade journalister och fotografer inom kort.

 

För att kunna bli pressackrediterad till Sweden Rock Festival behöver du först och främst ha ett uttalat och verifierbart uppdrag (från en väletablerad tidning eller annan etablerad mediekanal) att bevaka festivalen.

 

Vidare behöver du noggrant fylla i alla uppgifter i ansökningssystemet.

 

Inför 2018 upplever vi generellt sett ett extra stort intresse för Sweden Rock Festival, och därför förväntar vi oss även extra många pressansökningar. Vi är förstås glada över det stora intresset, samtidigt som resurser och utrymme är begränsade. Därför kommer vi i år att behöva vara extra noga i processen. 

 

Alla som blir beviljade pressackreditering får access till presstält, presskonferenser och VIP-område. Notera dock att även om ovan kriterier uppfylls och du blir godkänd, så är antalet gratis ackrediteringar begränsat. 

 

Fotovästar

Maxantalet fotografer som kan befinna sig i fotodiket framför scenen begränsar på ett naturligt sätt även det totala antalet fotovästar som kan delas ut. Under många år har efterfrågan på västar långt överskridit tillgången, och detta kommer förmodligen i allra högsta grad att vara fallet även i år. Beslut om vilka som får tillgång till fotovästar tas av pressteamet i maj.

 Övrigt
Om du har frågor som rör pressackrediteringen, är du välkommen att maila till sofia@swedenrock.com


Stäng

Sök

Sök Sweden Rock