Så här hämtar du ut ditt armband!

Om bara några dagar är det dags för Sweden Rock Festival igen! Vi vill önska dig hjärtligt välkommen - och visst är det underbart att det äntligen blir festival?!

 

DU SOM KÖPT EN VIP-BILJETT hämtar ut ditt armband i den s.k. VIP-Ackrediteringen.

Den ligger ca 100 meter söderut från Sweden Rock-shoppen och restaurangen, på andra sidan väg 508. Från festivalsidan tar du dig dit genom tunneln under väg 508. Följ skyltar mot VIP och Ackreditering.

 

VIP-Ackrediteringens öppettider:

Tisdag 7 juni: kl. 08.00-23.00

Onsdag 8 juni: kl. 08.00-23.00

Torsdag 9 juni: kl. 08.00-23.00

Fredag 10 juni: kl. 08.00-23.00

Lördag 11 juni: kl. 08.00-23.00 

 

DU SOM KÖPT EN ORDINARIE BILJETT hämtar ut ditt armband i det s.k. Biljettombytet.

Det ligger lite söder om huvudentrén. Följ skyltar mot Biljettombyte.

 

För att biljettombytet ska gå så smidigt och snabbt som möjligt och att alla ska hinna hämta sitt armband i tid till öppning, har vi satt följande grundregler: 

·       på tisdagen lämnas enbart 4-dagarsarmband ut,  

·       fram till kl. 12:00 onsdagen lämnas bara 4-dagars- och onsdagsarmband ut,

·       armband för 1-dagsbiljetter hämtas alltid ut på den dag som biljetten gäller för.

 

Biljettombytets öppettider:

Tisdag 7/6 kl. 12:00-22:00 - 4-dagars utlämnas 

Onsdag 8/6 kl. 08:00-13:00 -4-dagars och 1-dags onsdag utlämnas

Onsdag 8/6 kl. 13:00 - 23:00 - 4-dagars, 3-dagars och 1-dags onsdag utlämnas

Torsdag 9/6 kl. 09:00-23:00 - 3-dagars och 1-dags torsdag utlämnas

Fredag 10/6 kl. 10:00-23:00 - 1-dags fredag utlämnas

Lördag 11/6 kl. 10:00-23:00  - 1-dags lördag utlämnas

 

DU SOM KÖPT EN PARKERING 1 ELLER 2 kan köra direkt till parkeringen. Där visar du upp din biljett och får den bytt mot ett parkeringspass som du sätter i bilens fönsterruta.

Parkering 1 ligger på Norjevägen, precis norr om Ackrediteringen. 

Parkering 2 ligger någon kilometer norr om festivalen, också på Norjevägen, med infart från väg 508.

 

 

VI SER FRAM EMOT ATT VÄLKOMNA ER (TILLBAKA) TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL!

ÅTTA BAND TILL KLARA! Ytterligare åtta akter är nu klara för sommarens Sweden Rock Festival! Nytillskotten är de amerikanska thrashlegendarerna Testament , det ofta önskade göteborgska metalbandet Avatar , klassiska punk-/rock'n'rollbandet Sator , stekheta Thundermother som är nyss hemkomna från en USA-turné tillsammans med Scorpions, 30-årsfirande brittiska prog metalinstitutionen Threshold , ockulta retrorockarna Green Lung , samt de båda nya, svenska rockhoppen Hot Breath och Ström . Sedan tidigare är Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe, Def Leppard, Pantera, Gojira, Behemoth och Clutch klara för festivalen. 76 band återstår att presentera! Läs om alla klara band här!
Publicerad 24 november 2022 kl 17:46
BLACK WEEK i vår merchbutik Nu drar BLACK WEEK igång och vi sänker priserna på ett stort antal varor i vår merchbutik! T.ex. har vi rea på utvalda t-shirts, kepsar, klänningar/nattlinne, långärmade tröjor, skjortor m.m. Vi fyller också på med lite nya modeller av kepsar, mössor, hoodies m.m. Du hittar alla erbjudanden under kategorin BLACK WEEK. Välkommen in! TILL BUTIKEN
Publicerad 21 november 2022 kl 11:34
Ansökan till Nemis öppen! Studiefrämjandet och Sweden Rock Festival är stolta att för 16:e året erbjuda nya och hårt kämpande band möjligheten att uppträda på Nemis-scenen på Sweden Rock Festival. Nemis står för New Music In Sweden och är Studiefrämjandets konceptscen för ny musik i Sverige. Idag öppnar ansökan till landets viktigaste livescen för ny inhemsk hårdrock. Nemis är ett sedan många år tillbaka ett självklart inslag på många svenska festivaler. Scenen på Sweden Rock Festival är den mest långlivade av alla och arrangeras i sommar den 8 juni. Bland de band och artister som har gästat Nemis-scenen tidigt i sina karriärer finns bland andra...
Publicerad 14 november 2022 kl 12:27
PANTERA MED FLERA KLARA! I augusti utannonserades det att ett av metalhistoriens största och viktigaste band, Pantera , återförenas för bandets första turné på över 20 år. Nu är det klart att Phil Anselmo och Rex Brown tar sitt Pantera till Sweden Rock Festival i sommar! Konserten blir det enda Sverigestoppet på turnén! Klara för sommarens festival är även det franska, progressiva metalbandet Gojira , de polska extremmetallarna Behemoth samt det amerikanska rock/metalbandet Clutch . Sedan tidigare är Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe och Def Leppard bekräftade för festivalen. Ytterligare 84 band återstår att presentera.
Publicerad 9 november 2022 kl 09:28
EFTERLÄNGTAD UPPFÖLJARE Sedan många år tillbaka har vi på Sweden Rock Festival utvecklat en portfölj av egenbrandade alkoholhaltiga drycker, bestående av allt ifrån whisky till öl och rödvin. Och nu är det alltså dags igen! Denna gång är det den efterfrågade uppföljaren till vår uppskattade rom; Sweden Rock Spirits Premium Dark Rum , som välkomnas in i dryckesfamiljen. Sedan den förra romen, Sweden Rock Holy Spirit Rhum 15 YO, tog slut i lager är det många som hört av sig och undrat över när uppföljaren kommer. Lagom till det stundande 30-årsjubileumet lanserar vi därför den närbesläktade Sweden Rock Spirits Premium Dark Rum. Eftersom...
Publicerad 8 november 2022 kl 21:22
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK