Några av förbättringarna inför 2019

Vi i Sweden Rock-ledningen har som mål att utveckla och förbättra Sweden Rock Festival för varje år, och i början av oktober samlade vi ett antal nyckelpersoner i organisationen för vår årliga utvärderingskonferens. Med stöd av den feedback vi fått från er gäster diskuterade vi hur 2018 års festival blev och vad vi kan slipa på till nästa år.

Mycket jobb återstår och vissa saker kommer vi att behöva mer tid för att kunna presentera, men några förändringar inför 2019 är vi så pass klara över att vi kan berätta om dem redan nu.

 

Det vi fick i särklass flest synpunkter kring efter årets festival var toaletterna, som vi i år hade koncentrerat till två stora toalettstationer. På allmän begäran dubblerar vi inför 2019 därför återigen antalet toalettstationer till fyra, utspridda över festivalområdet.

 

För att minimera risken för köer kommer vi dessutom att förbättra logistiken för in- och utpassering vid samtliga toalettstationer.

 

Vi adderar vidare en vattenspolande toalett intill rampen för funktionshindrade.

 

För att inte hämtning av dricksvatten ska påverka toalettlogistiken, flyttas vattenposterna inför 2019 ut från toalettstationerna.

 

Vattenposterna kommer dessutom att bli fler och tydligare skyltade, så att alla får så god tillgång som möjligt till gratis dricksvatten på festivalområdet.

 

Några andra förbättringar som vi kan nämna redan nu: 
• vi förbättrar infarten till taxiområdet för att underlätta för taxibilarnas in- och utfarter,
• vi utökar möjligheterna att betala med kontokort,
• vi lägger till ett nytt matområde och jobbar för att erbjuda ett ännu bredare matutbud än tidigare.

 

Mer info om både dessa och flera andra förbättringar kommer längre fram, så håll utkik!

Nu är 2019 års spelschema spikat och klart! Hög tid att planera, favoritmarkera i appen och börja nedräkningen! Har ni inte laddat ner vår app än? I den kan ni lyssna på alla artister, stjärnmärka era favoriter och skapa ett personligt schema. Ni hittar den här .
Publicerad 13 februari 2019 kl 09:39
BEHEMOTH, LOK, HANK VON HELL, LILLASYSTER, LUCIFER, ROCK PÅ SVENSKA: EN HYLLNING TILL STRÄNGEN, DIZZY MIZZ LIZZY, PETE WAY BAND, THE BONES, DARKANE, OZ, BROTHERS OF METAL, BURNING WITCHES och DUST BOWL JOKIES. Så heter banden som gör 2019 års line-up komplett! Läs om de nya tillskotten (och hela den kompletta line-upen) här! Då alla 82 band nu är presenterade, jobbar vi stenhårt på att även färdigställa spelschemat. Vi planerar att lägga ut det så fort vi bara kan, så håll utkik!
Publicerad 7 februari 2019 kl 10:00
NEMIS-banden klara! Bataar, Cobra Cult, Electric Hydra, Gravestone, In Silence, Scarlet, Sins in Vain och The Generations Army. Så heter årets NEMIS-band på Sweden Rock Festival. Studiefrämjandet Musik driver NEMIS (New Music In Sweden), ett sedan länge självklart inslag på många svenska festivaler. Scenen på Sweden Rock Festival är den mest långlivade och går i sommar in på sitt 14:e år. I år var det glädjande nog extra svårt för juryn att sålla ut de åtta band som skulle få spela på Sweden Rock Festival, då extra många intressanta ansökningar i olika subgenrer kom in. Nu står i alla fall årets startfält klart...
Publicerad 4 februari 2019 kl 11:00
1-dags säljer fort! UPDATE: Nu är även 1-dags VIP-biljetterna till fredagen den 7 juni slut. . . . . . . . . . . Försäljningen av 1-dagsbiljetterna går undan - alla ordinarie till onsdag och fredag är redan slut! Även extrabiljetterna till Parkering 2 är nu slut.
Publicerad 25 januari 2019 kl 10:17
T-SHIRT REA! Nu rensar vi i vårt lager av t-shirts så vi kan få plats med nya produkter i shoppen inför Festival 2019! Under hela februari kostar alla t-shirts endast 99:-, oavsett tidigare pris, så skynda in och fynda medan det fortfarande finns tröjor kvar. In och hitta er nya favvo-tisha på Sweden Rock Merch!
Publicerad 1 februari 2019 kl 22:27
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock