Några av förbättringarna inför 2019

Vi i Sweden Rock-ledningen har som mål att utveckla och förbättra Sweden Rock Festival för varje år, och i början av oktober samlade vi ett antal nyckelpersoner i organisationen för vår årliga utvärderingskonferens. Med stöd av den feedback vi fått från er gäster diskuterade vi hur 2018 års festival blev och vad vi kan slipa på till nästa år.

Mycket jobb återstår och vissa saker kommer vi att behöva mer tid för att kunna presentera, men några förändringar inför 2019 är vi så pass klara över att vi kan berätta om dem redan nu.

 

Det vi fick i särklass flest synpunkter kring efter årets festival var toaletterna, som vi i år hade koncentrerat till två stora toalettstationer. På allmän begäran dubblerar vi inför 2019 därför återigen antalet toalettstationer till fyra, utspridda över festivalområdet.

 

För att minimera risken för köer kommer vi dessutom att förbättra logistiken för in- och utpassering vid samtliga toalettstationer.

 

Vi adderar vidare en vattenspolande toalett intill rampen för funktionshindrade.

 

För att inte hämtning av dricksvatten ska påverka toalettlogistiken, flyttas vattenposterna inför 2019 ut från toalettstationerna.

 

Vattenposterna kommer dessutom att bli fler och tydligare skyltade, så att alla får så god tillgång som möjligt till gratis dricksvatten på festivalområdet.

 

Några andra förbättringar som vi kan nämna redan nu: 
• vi förbättrar infarten till taxiområdet för att underlätta för taxibilarnas in- och utfarter,
• vi utökar möjligheterna att betala med kontokort,
• vi lägger till ett nytt matområde och jobbar för att erbjuda ett ännu bredare matutbud än tidigare.

 

Mer info om både dessa och flera andra förbättringar kommer längre fram, så håll utkik!

Nemis-ansökan öppen! För 14:e året i rad erbjuder Studiefrämjandet under namnet Nemis nya talanger inom hårdrocken en scen på Sweden Rock Festival 2019. Ansökan är nu öppen för musiker i hela Sverige. Nemis - som står för New Music in Sweden, är sedan länge ett självklart inslag på många svenska festivaler. Scenen på Sweden Rock Festival är den mest långlivade av alla och går i sommar alltså in på sitt 14:e år. Bland de band och artister som gästat Nemis-scenen i Sölvesborg tidigt i sina karriärer finns Sparzanza, Sonic Syndicate, Emma Varg, Corroded, VA Rocks, Frantic Amber och Maidavale. Hälften av banden som...
Publicerad 15 november 2018 kl 09:32
NU ÄR BILJETTFÖRSÄLJNINGEN IGÅNG! VI ÄR LIVE! Biljettförsäljningen för 2019 års Sweden Rock Festival är igång. Se till att hugga era biljetter via ticketmasters hemsida: TICKETMASTER För mer info och praktiska tips se: INFO OM BILJETTKÖP Hoppas vi ses i Norje 2019!
Publicerad 1 november 2018 kl 09:48
INFORMATION INFÖR BILJETTSLÄPP Torsdagen den 1 november kl. 11:00 släpps biljetterna till Sweden Rock Festival 2019! Vill du vara säker på att lägga vantarna på en 3- eller 4-dagarsbiljett gäller det att hänga på låset, då vi utifrån förra årets försäljningsmönster bedömer att trycket kommer att bli hårt. Notera att vi i år sänker antalet maxbiljetter som du kan köpa (per person) från tio till sex. Detta för att försvåra för de som ev. köper i syfte att sälja vidare - samtidigt som vi vill ge kompisgäng som vill gå på festivalen tillsammans möjlighet att säkra upp biljetter till hela gruppen (även om biljetterna...
Publicerad 31 oktober 2018 kl 10:32
Första akterna inför 2019 klara! KISS, RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW, DEF LEPPARD, AMON AMARTH, DEMONS & WIZARDS, ARCH ENEMY, HAMMERFALL, KROKUS, SKID ROW, AT THE GATES, ANNIHILATOR, MAGNUM, JOE LYNN TURNER, ULI JON ROTH, DEATH ANGEL, DEMON och BEAST IN BLACK - den första samlingen band inför Sweden Rock Festival 2019 är nu klara! Årets Sweden Rock Festival sålde slut på en vecka och blev en stor succé med fantastiskt väder, underbar stämning och massor av bra hårdrock. Biljetterna till 2019 års festival släpps på torsdag klockan 11.00 och nu kan vi äntligen presentera de första banden! Efter en 45 år lång och fullständigt osannolikt framgångsrik karriär...
Publicerad 28 oktober 2018 kl 18:42
OKTOBERFEST i Merch-shoppen! Nu kör vi vår egen lilla OKTOBERFEST i merch-shoppen! 15% på alla varor, även på redan nedsatta produkter, mellan den 26-28 oktober. Använd koden "OKTOBERFEST" i kassan. Dessutom får alla som handlar för över 100:- en snygg Sweden Rock-penna på köpet. Massor med bra erbjudanden, så välkomna att titta in! GÅ TILL BUTIKEN
Publicerad 26 oktober 2018 kl 12:10
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock