4-DAGARSBILJETTER SLUT! 4-DAGARSBILJETTERNA ÄR SLUT! PÅ ONSDAG DEN 29:e JAN KL. 10:00 SLÄPPER VI DE HETT EFTERFRÅGADE 1-DAGSBILJETTERNA! Mer detaljer och en påminnelse om hur du bäst förbereder dig för biljettköp kommer i början av nästa vecka. Vi har dessutom fått möjlighet att släppa upp ytterligare ett gäng Parkering 2-biljetter. Så in och haffa en av dessa om du behöver parkering.
Publicerad 24 januari 2020 kl 15:04
FEL BAND PÅ VIAGOGO Det har kommit till vår kännedom att andrahandsbiljettföretaget Viagogo - trots flera uppmaningar från oss - har FÖRRA årets Sweden Rock-artister på sin sajt i anslutning till årets datum för vår festival! Detta är förstås olyckligt, och vi hoppas att ingen har till att tro att dessa artister ska spela hos oss i år igen. Vi passar också på att poängtera att vi INTE har något som helst samarbete med detta (eller andra) andrahandsföretag, och att vi som alltid rekommenderar att ni köper era biljetter direkt via Ticketmaster.
Publicerad 24 januari 2020 kl 13:52
SLUT UNDER DAGEN Sista chansen! Nu ser vi i systemet att 4-dagarsbiljetterna kommer att ta slut under dagen idag. Så vill du uppleva alla fyra festivaldagar är det dags att agera.
Publicerad 24 januari 2020 kl 11:17
FÅTAL 4-DAGARSBILJETTER KVAR! Heads up! Nu är det bara ett fåtal 4-dagarsbiljetter kvar, och vi bedömer att de kommer att ta slut inom bara ett par dagar! Så vill du uppleva hela 2020 års festival är det dags att agera nu. TICKETMASTER
Publicerad 23 januari 2020 kl 08:00
Ansök till Sweden Rock-kollo! Nu är ansökan till 2020 års Sweden Rock-kollo öppen! Spelar du hårdrock och är tjej eller transperson mellan 13 - 17 år? Missa då inte att söka till sommarens grymmaste hårdrockskollo! På Sweden Rock-kollo får du spela, snacka och andas hårdrock i fyra dagar, inspireras av kvinnor i branschen, hänga med likasinnade och ha allmänt kul. Som avslutning får du göra ett spännande studiebesök på festivalen! Du ansöker på www.studieframjandet.se/swedenrockkollo senast den 15 mars. Läs mer om Sweden Rock-kollo här . Sprid gärna detta till tjejer som du tror kan vara intresserade!
Publicerad 15 januari 2020 kl 09:48
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock