Information om biljettköp

stage

 

 

Här hittar du biljetterna:

TICKETMASTER

 

Notera att vi i år sänker antalet maxbiljetter som du kan köpa (per person) från tio till sex. Detta för att försvåra för de som ev. köper i syfte att sälja vidare - samtidigt som vi vill ge kompisgäng som vill gå på festivalen tillsammans möjlighet att säkra upp biljetter till hela gruppen (även om biljetterna skulle sälja slut snabbt).

 

Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt

Förbered dig genom att skapa ett konto på Ticketmaster.se och logga in i god tid innan släppet.

Har du inget konto skapar du ett här: skapa konto
Sitter du inte framför en dator funkar det lika bra med mobil/platta eller med Ticketmasters app.


Observera att du kan förlora din plats i kön om du:
- Uppdaterar sidan (refresh/F5).
- Öppnar flera flikar eller fönster i webbläsaren eller öppnar andra webbläsare samtidigt.


Många banker kräver bankdosa för kortchip vid betalning. Se till att du har bankdosa och kort redo för smidigast köp. Tiden i köpflödet är begränsad till 10 minuter.
När du har valt din biljettyp (t.ex. 3- eller 4-dagars), så kommer du att få möjlighet att välja till parkering och/eller bussåkband. Vill du däremot köpa biljetter av olika kategorier, t.ex. både en 3-dagars och en 4-dagars, så du tyvärr göra två olika köp.
Biljetterna levereras till dig på mail - och blir även nedladdningsbara på Ticketmasters "Mitt konto". (Skulle du av någon anledning vilja ha dem på vanlig post, så är det också en möjlighet.)


Det kommer att vara ett stort tryck och biljetterna kan komma att sälja slut mycket snabbt. Så trots att du stått i kö länge garanteras du inte biljetter.


Alltså:

1. Logga in och sök upp eventet

2. Härifrån är det bara att vänta på din tur

3. När du kommer in på eventsidan - sök och välj de biljetter du vill ha

4. Följ instruktionerna i köpflödet

5. Betala så kommer du till en bekräftelsesida

6. Invänta biljetterna på mail eller ladda hem från "Mitt konto" och börja längta!

  

Totalt sett kommer det att finnas 35 000 biljetter till försäljning per festivaldag, förutom till onsdagen som vi släpper

16 500 biljetter till - vilket är samma antal som för 2018.

 

2019 års biljettpriser ser ut så här:

4-dagarsbiljett:  2 998 kr

3-dagarsbiljett:  2 698 kr

4-dagars VIP-biljett:  4 598 kr

Parkering 1:  450 kr

Parkering 2:  300 kr

Bussåkarmband zon 1:  650 kr

Bussåkarmband zon 2:  860 kr

 

Inga avgifter tillkommer till ovan priser.

 

 

1-dagsbiljetter

Eftersom du ska veta vilka band som spelar på vilken dag, och därmed kunna köpa "rätt" 1-dagsbiljett, brukar vi vänta med att släppa 1-dagsbiljetter till försäljning tills de flesta band är bokade och speldagarna är satta. Detta brukar bli någon gång senare under vintern. Vi kommer att kommunicera ut ett datum så fort det är satt så att ni kan förbereda er inför även det biljettsläppet.

 

Flera olika betalningssätt

Ticketmaster erbjuder kortbetalning eller - via samarbete med Klarna - faktura eller delbetalning. Många banker kräver bankdosa för kortchip vid betalning. Se till att du har bankdosa och kort redo för smidigast köp. Tiden i köpflödet är begränsad till 10 minuter.

 

Biljetten inte personlig

Precis som tidigare år är biljetten är inte personlig. Det är alltså helt okej att köpa en biljett till någon annan och ge bort. Dock så är det personen som ska använda biljetten som sedan måste hämta ut festivalarmbandet på plats på festivalområdet i sommar!

 

Återköp

Inköpt biljett återbetalas enbart om hela festivalen skulle ställas in, inte vid enstaka bandavbokningar eller byte av speldag för enstaka band.

  

Om du blir sjuk

Är du intresserad av en avbeställningsförsäkring som gäller vid ev. sjukdom, kan du i samband med ditt biljettköp teckna en sådan hos Allianz. Här läser du mer om denna försäkring: ticketmaster försäkring

 

Om du behöver hjälp

För att svara på eventuella frågor har Ticketmaster sin kundtjänst till förfogande. Kundtjänsten nås på vardagar mellan 09:00 - 17:00 på telefonnummer: 0771- 70 70 70. Du kan också maila dom på: info@ticketmaster.se eller ställa frågor på deras facebooksida, på vardagar 08:00-17:00 och på lördagar 12:30 - 16:30: https://www.facebook.com/TicketmasterSE

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock