Information om biljettköp

 

INFORMATION - BILJETTER TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020

- Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt 

 

Här hittar du biljetterna:

TICKETMASTERS HEMSIDA

 

Förberedelser

Förbered dig genom att skapa ett konto på Ticketmaster.se och logga in i god tid innan släppet. Har du inget konto skapar du ett här: SKAPA KONTO PÅ TICKETMASTER

 

Har du redan ett konto på Ticketmaster, men råkat glömma ditt lösenord? Se då till att skapa ett nytt lösenord redan idag, så du enkelt kan logga in på ditt konto när det är dags att köpa din biljett.

 

Både dator och mobil funkar

Sitter du inte framför en dator funkar det lika bra med mobil/platta eller med Ticketmasters app.


Observera att du kan förlora din plats i kön om du: 
- Uppdaterar sidan (refresh/F5). 
- Öppnar flera flikar eller fönster i webbläsaren eller öppnar andra webbläsare samtidigt.


Många banker kräver bankdosa för kortchip vid betalning. Se till att du har bankdosa och kort redo för smidigast köp. Tiden i köpflödet är begränsad till 10 minuter.

 
Val av biljett

När du har valt din första biljettyp, t.ex. 1-dags lördag, så kommer du även att få möjlighet att välja till 3-dagarsbiljett, parkering och/eller bussåkband.

 

Vill du däremot köpa VIP-biljetter, så måste du göra just det köpet enskilt. Med andra ord, om du vill t.ex. köpa både VIP-biljett och parkering, så måste du alltså göra två olika köp. (Detta har att göra med att du istället ska välja storlek på VIP-hoodie).


Leverans av biljetter

Biljetterna levereras till dig på mail - och blir även nedladdningsbara på Ticketmasters "Mitt konto". (Skulle du av någon anledning vilja ha dem på vanlig post, så är det också en möjlighet.)

 

Alltså:

1. Logga in och sök upp eventet

2. Härifrån är det bara att vänta på din tur

3. När du kommer in på eventsidan - sök och välj de biljetter du vill ha

4. Följ instruktionerna i köpflödet

5. Betala så kommer du till en bekräftelsesida

6. Invänta biljetterna på mail eller ladda hem från "Mitt konto" och börja längta! 

 

Notera att vi sedan förra året sänkt antalet maxbiljetter som du kan köpa (per person) från tio till sex. Detta för att försvåra för de som ev. köper i syfte att sälja vidare - samtidigt som vi vill ge kompisgäng som vill gå på festivalen och bo tillsammans möjlighet att säkra upp biljetter till hela gruppen (även om biljetterna skulle sälja slut snabbt).

 

Priser

Till 2020 förlänger vi onsdagen samt öppnar även upp Rock Stage redan denna dag - vilket gör att vi kan öka totalantalet band från 83 till 90 st.

 

Biljettpriserna för 2020 ser ut så här:

4-dagarsbiljett:  3298 kr - SLUTSÅLD

3-dagarsbiljett:  2898 kr

4-dagars VIP-biljett:  4798 kr 

1-dagsbiljett onsdag: 998 kr

1-dagsbiljett torsdag: 1398 kr 

1-dags VIP-biljett torsdag: 2498 kr

1-dagsbiljett fredag: 1398 kr

1-dags VIP-biljett fredag: 2498 kr

1-dagsbiljett lördag: 1498 kr

1-dags VIP-biljett lördag: 2598 kr

Parkering 1:  475 kr - SLUTSÅLD

Parkering 2:  350 kr 

Bussåkarmband zon 1:  650 kr

Bussåkarmband zon 2:  799 kr

 

Flera olika betalningssätt

Ticketmaster erbjuder kortbetalning eller - via samarbete med Klarna - faktura eller delbetalning. Många banker kräver bankdosa för kortchip vid betalning. Se till att du har bankdosa och kort redo för smidigast köp. Tiden i köpflödet är begränsad till 10 minuter.

 

Biljetten inte personlig

Precis som tidigare år är biljetten är inte personlig. Det är alltså okej att köpa en biljett till någon annan och ge bort. OBS! Dock så måste personen som ska använda biljetten sedan själv hämta ut festivalarmbandet på plats på festivalområdet i sommar.

 

Återköp

Inköpt biljett återbetalas enbart om hela festivalen skulle ställas in, inte vid enstaka bandavbokningar eller byte av speldag för enstaka band.

 

Barn

Barn under 3 år får inte följa med in på festivalen. Barn mellan 3-12 (inte fyllda 13) får i målsmans sällskap följa med utan kostnad. Dock så måste hörselkåpor användas och barnets ålder kunna styrkas med ett giltigt pass. (Om ditt barn inte har något pass, tänk på att detta kan ta lite tid så se till att vara ute i god tid.)

  

Om du blir sjuk

Är du intresserad av en avbeställningsförsäkring som gäller vid ev. sjukdom, kan du i samband med ditt biljettköp teckna en sådan hos Allianz. Här läser du mer om denna försäkring: ticketmaster försäkring

 

Om du behöver hjälp

För att svara på eventuella frågor har Ticketmaster sin kundtjänst till förfogande. Kundtjänsten nås på vardagar mellan 09:00 - 17:00 på telefonnummer: 0771- 70 70 70. Du kan också maila dom på: info@ticketmaster.se eller ställa frågor på deras facebooksida, på vardagar 08:00-17:00 och på lördagar 12:30 - 16:30: https://www.facebook.com/TicketmasterSE

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock