46 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 4-5-6-7 JUNI

Sweden Rock Biljetter

Sweden Rock Magazine 3/2014

SRM1403-Uppslag-1

 

Sabaton avslöjar till sist varför bandet splittrades och vad de gör för att aldrig mer hamna i samma sits. L-G Petrov och Nico Elgstrand ger sin version av varför Entombed har spruckit och varför de tvingats lägga till AD. SRM hälsar på hos Zakk Wylde ute på vischan i Kalifornien. Dessutom artiklar om bland andra Manowar, Gamma Ray, Heat, Aerosmith och Creamlegendaren Jack Bruce.

 

Läs om våra prenumerationsalternativ här eller köp bara detta nummer för 69 kronor (vi bjuder på portot) här.

 

INNEHÅLL:

 

SABATON

Samtidigt som de på nya albumet hyllar verklighetens hjältar avslöjar Sabaton till sist varför bandet splittrades och vad de gör för att aldrig mer hamna i samma sist. 

 

ENTOMBED AD

Efter en lång tids tystnad ger nu sångaren L-G Petrov och gitarristen Nico Elgstrand i en ingående intervju sin version av varför det klassiska bandet har rivits itu. Och varför de har tvingats gå vidare med Entombed AD som snart albumdebuterar.

 

ZAKK WYLDE

Drunknade hundar, grannar som ålagts med besöksförbud och fullskaliga "Exorcisten"-dockor. SRM hälsar på hemma hos Zakk Wylde inför släppet av Black Label Societys nya album "Catacombs of The Black Vatican". 

 

MANOWAR

För fyra år sedan släppte Manowar en nyinspelning av den hyllade albumdebuten "Battle hymns". Nu är det dags för nygammalt igen när gruppens bäst säljande verk, "Kings of metal" från 1988, har genomgått samma sorts uppdatering.

 

HEAT

En av dem blev "Gronwalled" i England. En annan överraskades av tarmar i Kina. Och en tredje fick ett infall, sprang naken på Autobahn och lämnade bandet bakom sig. Han upplevde samma sorts frihet som Heat nu har använt för att bygga upp sitt kaxiga temaalbum "Tearing down the walls".

 

GAMMA RAY

SRM:s utsände får uppleva en intim specialkonsert i två akter där bandets ständige olycksfågel Henjo Richter bokstavligt talat spelar så att fingrarna blöder. Följ med till Hamburg på ett exklusivt studiohäng inför släppet av Gamma Rays elfte fullängdare.

 

JACK BRUCE

Han är urfadern till allt vad hårdrocksbas heter. Eventuellt är han också själva hårdrockens uppfinnare. Han skapar musik till och med när han ligger i koma. Legendaren från Cream är i dag heroin- och cancerfri och aktuell med sin första soloskiva på elva år.

 

DESSUTOM

Lacuna Coil i In På Skinnet, Napalm Death i Ögat, Heart i Antingen Eller, Aerosmith, Steel Panther, Adrian Belew, Gotthard, Gus G, Massacre, Gehennah, Delain, Brainstorm, The Oath, Thundermother, Below, Blues Pills, Noturnall, Monolord, Skogen, Sinbreed, Captain Black Beard, recensioner, nyheter med mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


ÅTTA EXTRASIDOR ENDAST FÖR PRENUMERANTER


ANDY SNEAP

Accept, Megadeth, Testament och Amon Amarth hör till det otal band som genom åren har passerat genom Andy Sneaps filter. I dag är engelsmannen en av världens mest respekterade och anlitade producenter. I en karriäromfattande intervju berättar han om njutningen av att spela musik i Sabbat och Hell och om sitt yrke i ljudets tjänst.

 

MIKAEL ÅKERFELDT 

Opeths ledare skriver en ny, engagerad krönika om en förbisedd skiva.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


 
Skickar
 
Formuläret skickades