RESA TILL FESTIVALEN

Adress:
Norjebokevägen 2

294 76 Sölvesborg

 

Det finns många sätt att ta dig till och från festivalen enkelt med kollektivtrafik, oavsett om du behöver pendla varje dag eller endast ta dig till och från festivalen. 

Tåg, pendelbussar & kollektivtrafik

Närmaste tågstationen ligger i Sölvesborg. Därifrån kan du åka med Nobinas pendlarbuss linje 3 mellan Sölvesborg och festivalområdet i Norje.

 

Reser du till och från närliggande orter så rekommenderar vi Nobinas övriga linjer som går till/från bl.a. Kristianstad, Ronneby, Sölvesborg, Olofström, Karlshamn, Hörvik och Hällevik. 

 

I år utökar Blekingetrafiken dessutom sin trafik så du kan resa hela vägen till och från Karlskrona. Här gäller inte bussarmbanden, utan man köper biljetter som vanligt via Blekingetrafiken. För mer information om denna linje så klicka här.

 

För information om SJ:s fjärrtåg ska du besöka sj.se, för information om biljetter och tidtabeller för regionaltåg och övrig kollektivtrafik, besök Blekingetrafiken  eller Skånetrafiken

Flyg

Det finns två flygplatser inom en timmes resa från Sölvesborg. Den ena ligger utanför Ronneby och heter Ronneby Airport. Den andra flygplatsen i området ligger utanför Kristianstad och heter Kristianstad Österlen Airport.  

 

Du kan även ta direkttåg från Kastrup flygplats, Köpenhamn, till Sölvesborg. Se tidtabell för tåg på Skånetrafiken, där du även kan köpa tågbiljett i appen.

 

Bussresor

Det finns arrangörer som anordnar bussresor till festivalområdet. Några av dessa är:

Taxi

Sweden Rock har samarbetsavtal med ett stort antal seriösa taxibolag från nordvästra Skåne och västra Blekinge som är våra officiella taxipartners under festivalen. Dessa taxibolag jobbar efter gemensamma riktlinjer gällande service och priser, och du känner igen dem genom märkningen i bilrutan som visar att de kör som samarbetspartners till Sweden Rock.

 

Dessa av Sweden Rock sanktionerade taxibolag har exklusiv rätt till taxifickan som finns precis på andra sidan av väg 508 (mitt över från festivalentré 2). Vid taxifickan kommer det varje kväll att finnas taxivärdar som hjälper er.

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK