Välj månadsbetalning - få t-shirt på köpet!

Kulttröjan med "Jag gillar hårdrock"-tryck är tillbaka och ingår på köpet till alla som väljer månadsbetalning via autogiro eller kortbetalning (60 kr/månad). Välj något av alternativen i formuläret så dyker en rull-lista upp där du kan välja storlek. 

Om du redan är prenumerant kan du beställa t-shirten för 99:- + porto här.

 

#7 2018 blir ditt startnummer. Om du vill starta med #6 2018 (omslagsartikel Megadeth) kan du maila oss på:

  

kundtjanst@swedenrockmagazine.com

Välj alternativ

Prenumerationsalternativ och betalningar

Jag gillar hårdrock-t-shirtSom prenumerant på Sweden Rock Magazine får du tidningen 12 gånger per år och minst 8 sidor extra i varje nummer jämfört med butiksutgåvan. Det blir billigare än att köpa tidningen i butik och du får dessutom exklusiva erbjudanden, exempelvis hårdrocks-t-shirts till mycket förmånliga priser.


Betallösningar 

Utöver fakturabetalning tillhandahåller vi två mycket smidigare betalningslösningar:

  • AUTOKORT
  • AUTOGIRO 

 

Utländska prenumeranter

Vi rekommenderar vår betallösning AUTOKORT. Du slipper då bankavgifter och krångliga iban-nummer. Via autokort kan du även ta del av våra Premieprenumerationer. 

Autokort

Med vårt enklaste betalalternativ, AUTOKORT, kopplar du enkelt ditt kontokort (VISA eller Mastercard) till din prenumeration. Fungerar även för prenumeranter boende utomlands och du kan även när som helst avsluta din autokortsprenumeration! 
Månadskostnaden blir 60 kr. Vid tecknande via autokort där en premie ingår dras summan 170kr första månaden, månad 2-12 dras 50kr i månaden och därefter 60kr i månaden. 

För utlandsboende kunder tillkommer portokostnad.  

 
Autogiro

Med AUTOGIRO (gäller endast kunder boende i Sverige) kan du välja månadsdragning, 60kr, eller årsdragning, 720kr. Ladda ner blankett nedan, fyll i och returnera till oss. Första dragningen sker i slutet av den månad som beställningen registreras, förutsatt att medgivandet returnerats till oss senast den 20:e samma månad (om medgivandet kommer till oss efter den 20:e görs första dragningen nästkommande månad). Kan ej användas som betalalternativ vid gåvoprenumeration.
 

Hämta autogiroblankett

 

Om du har några frågor, vänligen maila på kundtjanst@swedenrockmagazine.com eller ring oss på 0456-317 17.

 

FEM SAKER VI LÄRDE OSS I SWEDEN ROCK MAGAZINE #5

 

På Keep It True-festivalen förra året gick Heavy Load-fans ned på knä och grät när de fick träffa bröderna Ragne och Styrbjörn Wahlquist, bandets grundare. Ragne berättar:

- Vi kunde gå på gatorna i stan utan att något skedde, men när vi närmade oss festivalområdet mötte vi folk som grät när de fick en autograf. Det här kommer att låta löjligt, men det var faktiskt vid mer än ett tillfälle som någon gick ned på knä och förkunnade att man var en hjälte för dem. Jag visste inte hur jag skulle hantera det. Jag är bara en svensk kille som kan stämma gitarren, men det tyckte tydligen inte de. Det kände jag starkt inför.

 

Tobias Forge (Ghost) om sitt intresse för ockultism och hur det påverkar bandets texter och musik:

- Grejen är egentligen den att jag är barnsligt förtjust i allt som har med satanism, Djävulen och allt sådant att göra. Alla former av mysticism är sådant som får mig som person att gå igång. Det blir väldigt inspirerande, men det behöver inte vara något litterärt som jag sätter mig och begriper filosofiskt, utan det kan vara något så enkelt som att bara se en bild och så får jag liksom en ljudbild i huvudet.

 

Omslaget till nya Lordi-plattan "Sexorcism" har fått en del kritik. Mr Lordi meddelar att bandet aldrig skulle gå med på att vika sig för censur:

- Jag skriver text och musik för mitt eget nöjes skull. Om någon annan sedan tycker om vad jag gör och vill lyssna på det är det roligt. Men det är ingen drivkraft och har heller aldrig varit någon drivkraft. Lordi är ingen annans egendom än min. Jag bestämmer och jag accepterar inte censur. Det borde ingen någonsin göra. Diskutera och kräv ett svar istället för att tillrättalägg en annan persons syn på saker och ting. Det är vad jag tycker.

 

Don Airey berättar om hur han kom att medverka på Saxons "Call to arms":

- Bakgrundshistorien är ganska lustig. Jag stod i kö utanför amerikanska ambassaden. Klockan var sju på morgonen och det var mörkt och iskallt. Jag fick syn på någon i kön och tänkte "det där måste vara Biff Byford". När så kön delade sig i två ropade jag "hej där, Biff" och han sa "Don!". Sedan berättade han att de just höll på att spela in i Chapel-studion i Lincolnshire, där jag en gång höll till. "Vi behöver lite keyboards, vill du göra dem?" "Självklart", svarade jag. Det var så jag fick det jobbet.

 

Mappe Björkman (Candlemass) avslöjar att det finns chans att vi får se Leif Edling på scen igen framöver, efter en tids frånvaro på grund av kroniskt trötthetssyndrom:

- Han är faktiskt på väg tillbaka. Vi ligger ganska lågt i år och gör bara några enstaka festivalspelningar i sommar, men jag tror att vi kommer att få se honom göra någon spelning till hösten. Han blir fortfarande trött, men han är bra mycket piggare nu. Om han vill göra en spelning men inte en annan är det helt okej. Nästa år tänker vi satsa stort på festivaler och göra grejer på scenen, något nytt. Då kommer han att vilja vara med. Det säger han själv.

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies