banner-hemsida-2022_1.jpg

INSTÄLLT: FRÅGOR OCH SVAR

 

Vilka datum går Sweden Rock Festival 2022 av stapeln?

Som vanligt hålls festivalen under vecka 23, och 2022 år blir det 8 - 11 juni.


När släpper ni biljetter till 2022 års festival?
Det är inte helt beslutat ännu, men vi har förstått att det är många som gärna vill köpa biljetter till 2022 redan så vi jobbar för att släppa upp de återlösta biljetterna lite tidigare än vi normalt brukar släppa biljetter. Vi återkommer med mer info om detta längre fram.


Behöver jag göra något om jag vill använda min behållna biljett till 2022 års festival?

Nej, din 2020-biljett som behölls till 2021 kommer nu automatiskt att vara giltig för samma festivaldagar 2022. Vill du behålla ytterligare ett år behöver du alltså inte göra någonting.

 

Går det att flytta med även inköpta 1-dagarsbiljetter till 2022?

Ja, det går bra. Alla biljettyper går att behålla och använda 2022 istället.

 

Går det att byta dag på sin redan inköpta 1-dagsbiljett (t.ex. byta en inköpt fredagsbiljett 2020 mot en lördagbiljett 2022)?

Ja, det kommer att vara möjligt, men först senare under nästa säsong. Vill du byta dag på din 1-dagsbiljett, behåll den nu. Du kommer sedan att få förtur att välja ny dag innan vi släpper upp eventuellt nya 1-dagsbiljetter till försäljning. I bytet behåller du värdet på din biljett. Detaljer om exakt hur detta ska gå till kommer senare.

 

Om jag vill få en återbetalning för min biljett, hur gör jag då?

Alla som köpt biljetter från Ticketmaster
till 2020 och sedan behållit dom till 2021 kommer att få ett mail med information om hur återbetalning kommer att gå till, men några av detaljerna kan du läsa om här nedan.

 

Varför har jag inte fått något mail från Ticketmaster?
Om du köpt biljetter till fler än en person, eller i andra hand, tänk på att mailet bara kan sändas till den person som gjorde originalköpet hos Ticketmaster. Får du inget mail personligen hittar du även informationen på vår hemsida.

 

När och hur får jag pengarna tillbaka?

Tidsperioden för att returnera inköpt biljett löper från den 13 - 27 april. Begäran om återbetalning görs via ett formulär som skickas ut till alla biljettköpare via mail den 13 april. Återbetalningen kommer att hanteras så fort som möjligt efter returperioden, men observera att utbetalningarna alltså påbörjas efter den 27 april. Pengarna kommer tillbaka till samma betalsätt som användes vid köpet.

 

Jag har köpt biljett till fler personer än mig själv. Hur gör jag om vi vill ha återbetalning?

Har du köpt biljetter till flera personer behöver bara du själv (d.v.s. den person som gjorde köpet) fylla i formuläret som kommer via mail den 13 april. Samtliga biljetter på ett och samma bokningsnummer måste tyvärr hanteras sedan på samma sätt. Det innebär att om man vill ha en återbetalning kommer alla biljetter på samma bokningsnummer att återbetalas.

 

Vad händer med min inköpta Parkering 1 eller 2?

Om så önskas, så går det fint att även flytta fram din inköpta parkeringsplats till 2022. Önskas däremot återbetalning, sköts detta via Ticketmaster i samband med återbetalning av biljetter i samma period (13 - 27 april). Mer info om detta kommer i ett mail från Ticketmaster.

 

Vad händer med mitt inköpta bussarmband?

Om så önskas, så går det fint att flytta fram även ditt inköpta bussarmband till 2022. Önskas däremot återbetalning, sköts detta via Ticketmaster i samband med återbetalning av biljetter i samma period (13 - 27 april). Mer info om detta kommer i ett mail från Ticketmaster.

 

Hur gör jag om jag köpt en biljett eller paketresa via ett bussbolag?

Du kommer att kunna välja mellan att flytta fram din biljett/paketresa till 2022 eller att få en återbetalning. Dock så behöver du ta kontakt direkt med bussbolaget för information om hur det kommer att gå till.

 

Hur gör jag om jag köpt en biljett via ett andrahandsföretag?

Då vi inte har något samarbete med några andrahandsföretag, har vi inte heller någon information om hur de hanterar denna situation. Därför behöver du vända dig direkt till det företag du har köpt din biljett av.

 

Hur gör jag om jag köpt en festivalbiljett från en annan privatperson?

Ett biljettköp från en privatperson är en överenskommelse er två emellan. Ta kontakt med säljaren och diskutera hur ni bäst löser situationen.

 

Vad händer om jag har bokat campingplats, hotellrum eller hyrt en privat stuga/hus?

Har du bokat camping, hyrt ett hus, en stuga eller bokat ett hotellrum behöver du kontakta campingen/ägaren/hyresvärden eller hotellet direkt för att se vad som gäller just där.

 

Vilka av de inbokade banden flyttar med till 2022?

Arbetet med att flytta över 2021 års line-up till 2022 har redan börjat. Vi har fått mycket positiva signaler från banden, men exakt hur line-upen 2022 kommer att se ut återkommer vi till. Den första utannonseringen kommer att ske inom kort, så håll utkik!

 

Läs Festivalledningens uttalande här.

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK