INFORMATION OM BILJETTER - FRÅN TICKETMASTER

Sweden Rock Festival meddelade igår att årets festival är inställd och att de nu arbetar mot 2022 istället.

 

Biljett kan användas nästa år

Den biljett du köpte redan till Sweden Rock Festival 2020 och behöll till 2021, kommer nu automatiskt att vara giltig för 8 - 11 juni 2022 istället. Även inköpta parkeringsbiljetter och bussarmband blir automatiskt giltiga till 2022 istället. Vill du behålla dessa behöver du alltså inte göra någonting alls.

 

För den som önskar kommer det att vara möjligt att byta dag på sin inköpta 1-dagsbiljett. Observera dock att detta blir möjligt först senare under nästa säsong.

 

ÅTERBETALNING

Önskar du en återbetalning för din inköpta biljett (festival, buss och/eller parkering) så är detta förstås också möjligt.

 

OBS! Tidsperioden för att returnera inköpta biljetter löper från den 13 - 27 april.

 

Den 13 april kommer du därför att få ytterligare ett mail innehållande en länk till ett återköpsformulär som du behöver fylla i för att göra en återbetalningsansökan. Mailet skickas till dig som står på bokningen.

Mellan den 13-27 april kan du göra en ansökan om återköp per bokningsnummer - samtliga biljetter på bokningen kommer då att återköpas.

 

Återbetalningen kommer att hanteras så fort återbetalningsperioden är över. Vi kommer att jobba på så fort vi kan med återbetalningarna, men observera att det kan ta upp till en månad därefter.

Vi ber dig vänligen att inte kontakta Ticketmaster kundtjänst med frågor om återbetalning just nu, utan vänta på mailet med mer information den 13 april.

 

Tack för din förståelse! / TICKETMASTER

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK