sakerhet.jpg

 

Vart du kan vända dig

Ett av festivalens verkliga signum är den vänliga och trivsamma atmosfären, som i sin tur är en bidragande orsak till att det också historiskt sett har varit relativt få tråkiga händelser och brott på Sweden Rock. Detta hoppas och jobbar vi givetvis för att det ska fortsätta - och till och med bli ännu bättre för varje år!

 

Men om oturen ändå skulle vara framme, kommer här lite tips om vart du kan vända dig.

 

Om du skadar dig eller blir sjuk, rekommenderar vi att du besöker vårt sjukvårdstält på asfaltsplattan. Här finns kompetent personal dygnet runt.

 

Blir du eller någon i din närhet akut dålig inne på festivalområdet, vänder du dig till närmsta ordningsvakt, publikvärd eller barpersonal, så tillkallar de medicinsk hjälp.

 

Skulle du tappa bort en ägodel, börja med att besöka polisens hittegodsbod, som också ligger på asfaltsplattan. 

 

Om du ser en pågående situation som gör dig orolig inne på festivalområdet, tillkallar du närmsta ordningsvakt (alternativt så ber du en publikvärd eller barpersonal att anropa ordningsvakterna).

 

Vid akut nödsituation eller pågående brott utanför festivalområdet eller på din camping, ring 112.

 

För att anmäla ett brott som inte akut eller är pågående, besöker du förslagsvis polisens mobila kontor på asfaltsplattan, eller ringer 11414.

 

Hittar du ett barn som kommit bort från sin målsman, tillkallar du hjälp via närmsta ordningsvakt, publikvärd eller barpersonal. Alternativt kan du kontakta polisens mobila kontor vid asfaltsplattan.

 

Har du ett barn med dig in på festivalområdet och råkar förlora/tappa bort barnets hörselkåpor, är du välkommen att ta kontakt med en av våra publikvärdar som patrullerar området. De bär alltid ett antal hörselkåpor med sig.

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK