käk

Mat & dryck på festivalen

 

 

Matvagnar och knallar

På och runt festivalområdet finns ungefär 200 olika matvagnar, så det finns gott om olika matalternativ att välja mellan., och vi arbetar kontinuerligt med att få till ett så brett och bra utbud som möjligt. 

 

The Smoke Pit

Bra mat med fokus på grillat, ekologisk bar och generöst med sköna ytor för umgänge  - THE SMOKE PIT är en riktigt god nyhet på årets festival! I år har vi utökat festivalytan med en 1000 kvm stor matby, precis söder om Rockklassikertältet.

The Smoke Pit får en lite lugnare och mysigare miljö, och eftersom vi har förstått att ni önskar er fler sittplatser så har vi också satsat på gott om sådana! Maten varierar från varsamt tillagad BBQ, schyssta burgare och prisbelönt streetfood, till vilt, färskpasta och mångkulturellt inspirerad mat med miljöprofil. Det finns även riktigt goda vegetariska och veganska alternativ.

Området rymmer förstås också en bar: "Pilgrimsbaren", vilken serverar uteslutande ekologiska drycker i samarbete med Falcon Pilgrim.

 

Holy Spirit-restaurangen

Sweden Rocks egen restaurang The Holy Spirit ligger precis utanför själva festivalområdet. Här möts du av en härlig miljö, och ges möjlighet att sitta både inomhus och på uteservering. Oavsett vilket du väljer, så sitter du alltid vid ett trevligt bord, på stolar, och äter med bestick! (Bara en sån sak!) Givetvis spelar krogens egen DJ musiken som du gillar. I år blir det ny och spännande meny på Holy Spirit, med smaker och streetfood från hela världen och förnyat miljötänk. Självklart har restaurangen fulla rättigheter.

 

Barer

Festivalområdet rymmer 17 barer med sammanlagt över 250 bartenders. I våra barer satsar vi på proffessionell personal och minimalt med köer. Vi samarbetar med Carlsberg bryggeri och erbjuder öl, cider, läsk, vatten och vin. Starkare drycker finns enbart i det avgränsade VIP-området. 

 

Matbutik

I vår butik Supermarket (på "plattan" precis utanför festivalområdet) erbjuder vi också ett brett sortiment av matprodukter. Nybakat bröd och bullar, färdiga frukostkassar, färskt bröd, nybryggt kaffe, mejerivaror, fast food av olika slag, godis, snacks, kalla drycker och tobak är bara några av de varor som du hittar i denna fullsortimentsbutik. Butiken håller öppet hela veckan.

 

 

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock