käk

Mat & dryck på festivalen

På och runt festivalområdet finns runt 100 olika matvagnar, så det finns gott om olika matalternativ att välja mellan. 

 
The Smoke Pit
The Smoke Pit är en 1000 kvm stor matby inne på festivalområdet, med fokus på grillat och generöst med sköna ytor för umgänge. Området rymmer flera barer, varav en vinbar. Maten varierar från varsamt tillagad BBQ, schyssta burgare och prisbelönt streetfood, till vilt, färskpasta och mångkulturellt inspirerad mat med miljöprofil. Det finns även riktigt goda vegetariska och veganska alternativ. I år har vi även en ny bar, The Pitstop, där du häller upp din egna pitcher.

 
Sweden Rock Grill
I Sweden Rocks egen restaurang utanför festivalområdet möts du av en härlig miljö, och ges möjlighet att sitta både inomhus och på uteservering. Restaurangen bjuder på smaker från många länder. Den har fullständiga rättigheter och öppnar redan fredagen den 2 juni.

 

Det finns även Sweden Rock Grill-restauranger inne på festivalområdet. En i The Smoke Pit, och en i Loungen på den nya udde som tillkom på området 2022.

 

Sweden Rock Krogen inne på vip-området har fulla rättigheter, och bredvid denna restaurang hittar du Beans in Cups Kaffebar, där det serveras både vanligt kaffe och olika kaffedrinkar.

 
Barer
Festivalområdet rymmer 23 barer med sammanlagt över 250 bartenders. I våra barer satsar vi på professionell personal och minimalt med köer. Vi samarbetar med Spendrups bryggeri och erbjuder öl, cider, läsk, vatten och vin. Starkare drycker finns enbart i det avgränsade VIP-området. 

 
Vinområdet
I det grönskande vinområdet kan du köpa vin på både glas och flaska, prosecco, champagne, longdrinks, lemon spritz och öl. I samarbete med Arvid Nordqvist/Ayala erbjuds ett brett sortiment av vin i hög standard, riktiga glas och gott om sittplatser att chilla med polarna på. Är du hungrig finns även mat att tillgå, samt en kaffelounge.

 
Matbutik
I år kommer det att finnas en matbutik på asfaltsplattan (vid entré 2) som drivs av Direkten. I butiken finns ett brett servicesortiment.

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK