käk

Mat & dryck på festivalen

Matvagnar och knallar

På och runt festivalområdet finns ungefär 200 olika matvagnar, så det finns gott om olika matalternativ att välja mellan. 

 

The Smoke Pit

1000 kvm stor matby inne på festivalområdet, med fokus på grillat och generöst med sköna ytor för umgänge. Maten här varierar från varsamt tillagad BBQ, schyssta burgare och prisbelönt streetfood, till vilt, färskpasta och mångkulturellt inspirerad mat med miljöprofil. Det finns även riktigt goda vegetariska och veganska alternativ. Området rymmer förstås också en bar.

 

Sweden Rock Grill

I Sweden Rocks egen restaurang utanför festivalområdet möts du av en härlig miljö, och ges möjlighet att sitta både inomhus och på uteservering. Restaurangen bjuder på smaker och streetfood från hela världen och förnyat miljötänk. Den har fullständiga rättigheter och öppnar redan fredagen den 3 juni.

Det finns även Sweden Rock Grill-restauranger inne på festivalområdet. En av dom ligger på den nya udden, där du utöver äta gott kan dricka vin och öl. 

Sweden Rock Grill-restaurangen inne på vip-området har fulla rättigheter, och bredvid denna restaurang hittar du Beans n Cups Kaffebar, där det serveras både vanligt kaffe och olika kaffedrinkar.

 

Barer

Festivalområdet rymmer 19 barer med sammanlagt över 250 bartenders. I våra barer satsar vi på professionell personal och minimalt med köer. Vi samarbetar med Carlsberg bryggeri och erbjuder öl, cider, läsk, vatten och vin. Starkare drycker finns enbart i det avgränsade VIP-området. 

 

Vinområdet

I det grönskande nya inslaget "Nelson Wine Garden" kan du köpa vin på både glas och flaska, prosecco, champagne, longdrinks, lemon spritz och öl. I samarbete med Arvid Nordqvist/Ayala erbjuds ett brett sortiment av vin i hög standard, riktiga glas och gott om sittplatser att chilla med polarna på. Är du hungrig finns charkbrickor och premiumpizzor att tillgå, och här finns även en kaffelounge.

 

Matbutik

I år kommer matbutiken på asfaltsplattan (vid enté 2) att drivas av Foodora Market.

I butiken finns ett fullvärdigt servicesortiment, med allt ifrån frukostmat, färskvaror, mejeri, nybakta bullar, snacks, godis och is, till solcreme och kondomer - och mycket mer.

För att handla laddar du ner Foodoras app, där du lägger du din beställning och betalar, helt digitalt. Foodora packar sen din order, och du väljer ett av tre utlämningsställen. Behöver du hjälp, har Foodora personal som kan assistera dig vid alla utlämningsställen.

 

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK