Sweden Rock-andan

 

Glädje och gemenskap är grunden för det vi kallar "Sweden Rock-andan"; en unik stämning som har utvecklats naturligt bland våra besökare genom åren. Numera är den lugna och vänliga atmosfären verkligen ett signum för Sweden Rock Festival. 

Vi tror att den sköna atmosfären till stor del beror på att ni som besöker festivalen har en gemensam nämnare - kärleken till hårdrocken. Men förmodligen är det också så att ni som återvänder till oss från år till år visar var skåpet ska stå, och sätter standarden för nya besökare. Tack för det!

 

Vad innebär då Sweden Rock-andan i praktiken? Jo, här håller folk helt enkelt sams, hjälper varandra och socialiserar med både välkända och okända personer. Och vårt tips är, att om du ser någon som behöver assistans på något sätt - erbjud dig då att hjälpa till. Då kommer du inte bara att förgylla hans eller hennes dag, du är också med och sätter exempel som multipliceras över festivalen. 

 

För vi önskar inget hellre än att Sweden Rock Festival ska fortsätta vara en skön bråkfri zon! Så att du istället kan njuta av musiken, insupa stämningen och hänga med de bröder och systrar som utgör resten av det vi kallar världens bästa publik...  

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK