Back to Black med Spendrups och Pistonhead

Nu står det klart att Spendrups blir vår nya huvudpartner och primära dryckesleverantör för 2023! Tillsammans skapar vi ett ännu bättre och större dryckesutbud till sommarens festival, och med Pistonhead i spetsen får vi dessutom varumärkesmatchning som passar festivalen perfekt. 

 

Med sig till Sweden Rock Festival kommer Spendrups att ha ett brett utbud av drycker och varumärken som spänner från lager, craft och IPA, till cider, läsk och mineralvatten. 

 

De kommer även att införa ett koncept i Smoke Pit-baren där du får möjlighet att på egen hand fylla en iskall pitcher och dela med polarna. 

 

Helt ny festivalöl skapas

Lagom till Sweden Rock kommer Spendrups att ta fram en helt ny och perfekt passande öl speciellt för festivalpubliken. Det blir en god, vanlig j_vla lager rent ut sagt, som svalkar på precis rätt sätt en solig dag i backen. Målet är den ultimata festivalölen med god drinkabilitet och lansering blir under våren 2023, så håll utkik efter mer info om det! 

 

Självklart kommer den nya lagern att finnas i barerna under festivalen, och dessutom kommer den också att bli tillgänglig på Systembolaget under senvåren - perfekt för er som har lust att provsmaka innan festivalen. 

 

Stort sortiment under festivalen

Följande av Spendrups varumärken kommer att finnas representerade och tillgängliga på Sweden Rock Festival 2023: 

 

Pistonhead kommer till Sweden Rock med sin nya och uppdaterade svarta design och attraktiva förpackningar - det blir Back to Black på festivalen. Pistonheads filosofi bygger på kärlek till musik, kaxighet, äventyr och fest - de har en opretentiös attityd som passar Sweden Rocks egen filosofi om att vara sig själv, ha kul och leva ut precis så mycket som man själv vill. Smakmässigt erbjuder Pistonhead en smakrik lageröl med unik attityd.

 

Brutal Brewing skapades 2011 på initiativ av anställda från Spendrups - en bryggeriverkstad som drivs av ölentusiaster med samma ambitioner - att brygga riktigt god öl och ha kul under tiden. Brutal Brewing bryggs alltid med kreativitet, medvetenhet och med drycken i fokus. Det behöver inte vara krångligare än så. Läs mer på: https://brutalbrewing.com/

 

Beavertown Brewery grundades i ett kök 2011 av Logan Plant, son till rocklegendaren Robert Plant. Sedan dess har Beavertown växt till ett av Storbritanniens mest hajpade hantverksbryggerier. Även om London och Storbritannien är den primära marknaden för Beavertown, så har bryggeriet ett stort intresse för Sverige - tack vare svenskarnas stora intresse för hantverksmässig öl och mikrobryggerier. Läs mer på: beavertownbrewery.co.uk

 

A Ship full of IPA är en maltig IndianPale Ale med kraftig markerad humlebeska och angenäm humlearom med inslag av grape, melon och citrus. Skeppet på etiketten är en referens till legenden bakom ölstilens härkomst.

 

Briska är ett friskt, fruktigt och balanserat äppel- eller päronvin kombinerat med en hög juicehalt. Cidermakaren har tagit tillvara det gamla ciderhantverket och kombinerat detta med modern smaksättning, vilket ger en frisk fräsch smak. En modern cider med passion för klassiskt ciderhantverk. Läs mer på: briska.se

 

Whiptail Spritz

Uppfriskande Spritzer inspirerade av Mojito och Piña Colada. Fruktiga smaker med inslag av sött och surt.

 

Övriga drycker

Det kommer förstås att finnas alkoholfri öl, glutenfri öl samt Loka, Trocadero, Coca Cola, Cuba Cola, Fanta och Sprite. Givetvis kommer det även att finnas vitt-, rosé- och rött vin samt bubbel på festivalområdet. 

Info om att hämta ut ditt armband Du som har köpt en ORDINARIE biljett: (För instruktioner för VIP-biljettköpare: skrolla nedåt.) Du som köpt en ordinarie biljett hämtar ut ditt armband i det s.k. Biljettombytet. (Behöver du en karta för att hitta dit kan vi tipsa om att ladda ner Sweden Rock-appen). För att biljettombytet ska gå så smidigt som möjligt och att alla ska hinna hämta sitt armband i tid, har vi satt följande grundregler: På tisdagen lämnas enbart 4-dagarsarmband ut. Fram till kl. 13:00 på onsdagen lämnas bara 4-dagars- och onsdagsarmband ut. Efter 13:00 kan du även hämta ut 3-dagarsarmband. Armband för 1-dagsbiljetter hämtas alltid ut på...
Publicerad 30 maj 2023 kl 21:46
EXKLUSIV ROMLANSERING I år genomför vi som bekant den 30:e festivalen i ordningen. Denna milstolpe uppmärksammar vi bl.a. med lansering av en helt ny och exklusiv rom, som tagits fram i endast 1500 exemplar. Jubileumsdrycken har fått namnet "S weden Rock 30 YEARS OF ROCK Jubilee Edition Reserve Rum ", och består av en bas av olika årgångsrom från karibiska öar - och som kronan på verket har alltså en 30 år gammal rom från Guyana adderats. Rommens arom är fruktig, med söta toner av bakad frukt och sockerkaka. Smaken bjuder på både färsk och bakad tropisk frukt, med en hint av mörkt...
Publicerad 9 maj 2023 kl 13:40
SPELSCHEMAT UTE NU! Nu kan du hitta det detaljerade spelschemat både här på hemsidan och i Sweden Rock-appen för 2023. Har du inte laddat ner appen än, kan du göra det här: https://onelink.to/38949y Eller skanna QR-koden! Spelschemat kommer förstås också att släppas här på hemsidan inom väldigt kort.
Publicerad 4 maj 2023 kl 16:25
SLUTSÅLDA Nu är vi helt slutsålda inför 2023! Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna er alla den 7 - 10 juni!
Publicerad 17 april 2023 kl 08:58
Sista åtta banden klara – startfältet nu komplett! Så där ja, nu är samtliga 92 akter till årets festival klara och startfältet är komplett! De åtta akter som färdigställer artistlistan är tyska power metalbandet POWERWOLF, amerikanska punkarna RANCID, hårda men melodiösa SOILWORK, bluesrockande BLUES PILLS, finska folkmetallarna i KORPIKLAANI, norska black metallarna 1349, walesiska rock'n'roll-trion FLORENCE BLACK och samt gästspäckade SRF-traditionen ROCKKLASSIKER ALLSTARS. Tillsammans med tidigare utannonserade akter som t.ex. Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe, Def Leppard, Deep Purple, Pantera, Europe och Gojira blir detta den absolut maffigaste hårdrocksfesten som vi någonsin genomfört, så nu ser vi verkligen fram emot att bygga och genomföra en oförglömlig festival för er!...
Publicerad 13 april 2023 kl 15:44
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK