Ozzy Osbourne till Sweden Rock Festival

Osbourne-Press-Shot.jpgHan är en av hårdrockens största legendarer och har som ingen annan lyckats bli superstjärna dubbelt upp: som frontman i Black Sabbath var Ozzy Osbourne med om att rita om rockmusikens karta för alltid och som soloartist har han sedan 1980 utgivit tio album fullmatade med ytterligare en mängd klassiker.


Nyligen avslutade Black Sabbath karriären och nu är det dags för Ozzy Osbourne att göra detsamma. Det enda svenska stoppet på vad som sägs vara hans avskedsturné blir på Sweden Rock Festival 2018!


Zakk Wylde tillbaka på gitarr

Utöver sin egen briljans är Ozzy känd för att ha haft ett gäng strålande gitarrister i sitt soloband. Vid sidan av den ikoniske originalgitarristen Randy Rhoads (1956-1982) är troligtvis den mest populäre av dessa Zakk Wylde. Det är oss en stor glädje att kunna meddela att Zakk slår följe med Ozzy till Sweden Rock Festival i sommar.

 

Lite mer info om Ozzy Osbournes konsert på Sweden Rock Festival i sommar:
- Ozzy kommer att spela på fredagskvällen den 8 juni.
- Då det nästa år är 50 år sedan Black Sabbath bildades kommer givetvis några Black Sabbath-låtar att ingå i repertoaren.
- Så här säger Ozzy själv om den kommande turnén: "People keep asking me when I'm retiring. This will be my final world tour, but I can't say I won't do some shows here and there."
- Bandet kommer förutom Ozzy själv på sång att bestå av Zakk Wylde (gitarr), Blasko (bas), Tommy Clufetos (trummor) och Adam Wakeman (keyboard).

 

Även lördagsbiljetter slut Nu är även 1-dagsbiljetterna till lördagen den 9 juni slut. Med andra ord är alla biljettkategorier inför 2018 slutsålda.
Publicerad 21 februari 2018 kl 17:07
Nya appen är här! Nya Sweden Rock-appen är nu nedladdningsbar på App Store och Google Play! (Sök på ''Sweden Rock 2018''.) Tänk på att om du har den gamla appen kvar på din telefon, så behöver du ta bort den innan du laddar ner den nya. Under våren kommer vi kontinuerligt att fylla på i appen med information, spelschema, aktiviteter, karta m.m. Men hämta gärna hem den redan nu, lyssna in dig på banden och tagga igång inför årets festival!
Publicerad 9 februari 2018 kl 11:36
Sveriges färskaste hårdrock klar för Sweden Rock COLDTEARS, FRONTBACK, GAIN ELEVEN, GUAPA, HEDDA HATAR, NALA, NEKROKRAFT och SPIRAL SKIES . Så heter de åtta band som till slut knep de åtråvärda platserna på NEMIS-scenen i sommar. Vårt samarbete med Studiefrämjandet kring främjandet av ny hårdrocksmusik går nu in på sitt trettonde år. Och intresset är stort, både för att själv stå på scenen och för att stå i publiken! ''Det är otroligt många kompetenta band som söker till scenen varje år, vilket gör det här skitsvårt men jätteroligt'', berättar Burt von Bolton, ansvarig för Nemis på Studiefrämjandets riksförbund. ''De som tycker att rocken är död borde rikta blicken...
Publicerad 1 februari 2018 kl 09:58
Onsdags, torsdags och fredagsbiljetterna är nu slut! Nu är samtliga 1-dagsbiljetter till onsdagen, torsdagen och fredagen helt slut. Det finns fortfarande några få kvar till lördagen kvar. Vi vet att det är många tusen som blivit utan biljett trots att man har gått in i kön kl 12, men så blir det tyvärr när det finns fler köpare än biljetter. Vi förstår att många är besvikna och vi har själva aldrig varit med om denna enorma anstormning. Samtidigt är vi förstås glada och tacksamma över det stora intresset!
Publicerad 26 januari 2018 kl 12:22
Om att köpa 1-dagsbiljett Imorgon torsdagen den 25 januari kl. 10:00 släpps 1-dagsbiljetterna till sommarens Sweden Rock Festival! Att döma av hur snabbt försäljningen av 3- och 4-dagarsbiljetter gick, så gäller det nog att hänga på låset om du vill försöka lägga vantarna på en 1-dagsbiljett. I år säljer vi biljetterna med hjälp av Ticketmaster. För dig som biljettköpare är det ingen större förändring. Du hittar förstås fortfarande biljetterna här på vår hemsida, samt även direkt via Ticketmasters egna sida: www.ticketmaster.se Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt För att kunna köpa biljetter behöver du vara inloggad hos Ticketmaster. Har du inte...
Publicerad 24 januari 2018 kl 12:16
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies