Sista bandsläppet

9630f7ed-5edf-4e5b-afd5-59a351cf735b.jpgJust nu får vi många frågor om när de sista banden till årets festival kommer att släppas. Vi förstår att väntan kan vara jobbig - men vi är tacksamma över ert engagemang och så här inför helgen vill vi i alla fall ge er en liten statusuppdatering! Läget just nu är att vi fortfarande väntar på några bekräftelser, men vi gör allt vi kan för att få dem på plats så att vi kan utannonsera inom kort. Nästa släpp blir årets sista, och det kommer att komplettera spelschemat med 13 mellanstora och mindre akter. Som det ser ut nu blir det bland annat hårdrockspionjärer från sent 60-tal, gitarrvirtuoser, flummig 70-talsrock, progressivt, klassisk 80-talshårdrock, tung bluesbaserad hårdrock från Kanada och metal av både melodiös och hårdare sort. Vi kan tyvärr inte svara på exakt när släppet kommer att ske, eftersom det beror på när bandens agenter och managements skickar bekräftelser till oss. Men håll utkik - så fort allt är klart kommer utannonseringen att ske, bland annat här.

Black Star Riders på Sveriges Radio P4 ikväll! Ikväll sänder Sveriges Radio P4 Black Star Riders konsert från sommarens Sweden Rock Festival. Sändningen startar 20.06. Inte missa! Klicka här!
Publicerad 19 januari 2018 kl 12:42
1-DAGSBILJETTER Nu är datumet spikat! Torsdagen den 25:e januari kl. 09:00 släpps 1-dagsbiljetterna till Sweden Rock Festival 2018.
Publicerad 16 januari 2018 kl 13:07
Sista chansen på 2017 års merch. I helgen är det sista chansen att köpa vår merch med 2017 års motiv. 50% är det som gäller på de plaggen. Under helgen har vi också 10% på hela det övriga sortimentet (rabatten är redan avdragen) och fri frakt över 300:- inom Sverige. Det är värt att titta in och göra ett fynd! Trevlig helg. www.swedenrock.com/butik
Publicerad 10 januari 2018 kl 14:09
Info om 1-dagsbiljetter Just nu får vi många frågor om när 1-dagsbiljetterna kommer att släppas till försäljning. Datum för detta är inte satt ännu, men precis som vanligt så planerar vi att släppa 1-dagsbiljetterna när line-up och speldagar är i det närmsta klara - så att du ska veta vilket band som spelar vilken dag innan du köper din biljett. Så fort vi har ett datum för släppet kommer vi att kommunicera ut det här på hemsidan och på vår facebooksida. Så håll utkik för mer info inom kort!
Publicerad 12 januari 2018 kl 13:19
En ny omgång band klara! MESHUGGAH, URIAH HEEP, BUCKCHERRY, BARONESS, COVEN, DESTRUCTION, FOCUS och TORCH är nu klara för Sweden Rock Festival 2018. Umeås Meshuggah har tänjt på gränserna för vad som är tekniskt möjligt inom hård metal sedan tidigt 90-tal. Deras intensiva ljusshow gör sig bäst i mörker och därför avslutar bandet fredagens festligheter, med start direkt efter Ozzy Osbournes konsert. Bekräftade för festivalen är även ett av 70-talets allra största hårdrocksband, Uriah Heep, det kaliforniska rockbandet Buckcherry, SRF-debuterande rock/metalbandet Baroness, ockulta 60-talspionjärerna Coven med sångerskan Jinx Dawson i spetsen, det klassiska tyska thrash metalbandet Destruction, holländska progikonerna Focus samt ett av de första svenska...
Publicerad 19 december 2017 kl 18:22
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies