Hög tid att köpa din biljett nu!

jenschristian_170607_07.jpgVilken rivstart det varit på biljettförsäljningen inför Sweden Rock Festival 2018! De ordinarie 4-dagarsbiljetterna är slutsålda, och 3-dagarsbiljetterna säljer just nu som aldrig förr. Så vill du komma till festivalen under flera dagar och har inte säkrat upp din biljett ännu, så vill vi tipsa om att agera asap. Vi bedömer nämligen att även att både 4-dagars VIP- och 3-dagsbiljetter kommer att ta slut inom kort.
I och med det hårda trycket har vi även förstått att många undrar över hur många biljetter som kommer att säljas i år totalt. Precis som tidigare styrs maxantalet för 4-dagars- och onsdagens 1-dagsbiljetter helt och hållet av att vi bara håller halva området och de mindre scenerna öppna första dagen (onsdagen). Och precis som tidigare år så ligger totalsiffran för onsdagen på max 15 000 biljetter. Övriga festivaldagar (torsdag, fredag och lördag) har vi legat på en stadig försäljning av 33 000 biljetter per dag under några år nu. I år kommer denna siffra att hamna på max 35 000 biljetter/dag. Givetvis jobbar vi parallellt med att säkra upp att ni besökare ska bli lika nöjda med service och trygghet på festivalen som vanligt.
Vi har också fått frågor om huruvida det kommer att släppas 1-dagsbiljetter till onsdagen, och ja, ett begränsat antal 1-dagsbiljetter kommer att släppas till alla respektive festivaldagar. Just nu arbetar vi febrilt med att få line-upen och programmet klart, så att även dessa kan släppas. Med andra ord kommer 1-dagsbiljetterna inte att gå ut till försäljning förrän ni också har möjlighet att se vilka band som spelar vilka dagar. Och det beräknas inte vara helt klart förrän i början på nästa år.

 

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/feature/swedenrock

Hackensack ut, Bucket in Vi måste tyvärr meddela att Hackensack tvingas att ställa in sin spelning på årets festival p.g.a. sjukdom. Ersättare blir BUCKETS REBEL HEART. Gitarristen Dave ''Bucket'' Colwell har en gedigen bakgrund inom hård bluesrock - han har bland annat spelat med ASAP (Adrian Smith And Project), Humble Pie och inte minst Bad Company, vars sångare Paul Rodgers berömmande beskrivit honom som ''en av de få som kan skriva inspirerade treackordslåtar''. Buckets Rebel Heart kommer att spela på samma tid som Hackensack hade. Lördag 9 juni 19.45 - 20.45.
Publicerad 3 maj 2018 kl 14:48
Nyheter och uppgraderingar 2018 2018 är ett spännande år i Sweden Rock Festivals historia, med stora band och omfattande scenproduktioner. Då vi även ökar maxkapaciteten från 33 000 till 35 000 sålda biljetter per dag, har vi lagt mycket tid och resurser på att försäkra oss om att erbjuda årets festivalbesökare en riktigt bra festivalupplevelse med fokus på service och säkerhet. Det mesta på festivalområdet kommer att se ut precis som vanligt, men nedan berättar vi om några nyheter och uppgraderingar som kan vara bra att känna till. Förbättrade scener och teknik - En av dom viktigaste faktorerna för att få...
Publicerad 27 April 2018 kl 10:32
Tidtabell för bussar till närliggande orter klar Nu är tidtabellen för pendlarbussarna mellan festivalområdet och närliggande orter klar. Precis som de två senaste åren blir det bussbolaget Swebus som ansvarar för pendlarbussarna, och även i år går det att förköpa både enkelbiljetter och bussåkarmband. Läs mer här .
Publicerad 26 April 2018 kl 16:48
SPELSCHEMA OCH ERSÄTTARE KLARA Nu är 2018 års spelschema klart! Dessutom kan vi idag också presentera Joe Lynn Turners ersättare THE QUIREBOYS, som med sin tidlösa (hård)rock'n'roll kommer att inta Sweden-scenen redan på festivalens första dag. Kolla in spelschemat här
Publicerad 20 April 2018 kl 09:34
Sista banden klara, årets line-up komplett! Idag har vi glädjen att presentera: Backyard Babies, Battle Beast, Dark Tranquillity, Stratovarius, Dark Funeral, Lacuna Coil, Crashdïet, Misery Loves Co, Pestilence, The Raven Age och Rockklassiker Allstars . Dessutom kan vi berätta att Astral Doors kommer att sköta årets nationaldagsfirande onsdagen den 6 juni. Tyvärr måste vi även informera om att Electric Mary ställer in sin spelning av hälsoskäl. I och med dagens släpp är de sista banden till årets Sweden Rock Festival klara och samtliga 83 akter är nu bekräftade. Vi jobbar för fullt med att färdigställa årets spelschema och hoppas att kunna presentera det inom kort!
Publicerad 6 April 2018 kl 09:07
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies