0 0 varor
Varan lades i kundvagnen

Hårdrocks-fossil (bok)

Hårda fossil i tung bok - en kontrasternas och kuriositeternas smältdegel

 

Följ med på en oväntad resa där konst och musik möter vetenskap och där utdöda organismer kommer till liv genom fantastiska skulpturer. För kopplingarna mellan till synes så vitt skilda ämnesområden som fossil, hårdrock, konst och populärkultur finns där och ljuv musik kan uppstå om man bara vågar tillåta dessa världar att mötas.

Utöver min starka böjelse för vetenskapshistoria så har jag en faiblesse för kuriositeter och udda kombinationer som gör att det både rycker i smilbanden, kryddar kunskapsbanken och ger en tankeställare.

Har du exempelvis funderat över vad supermodeller och Heavy Metal har gemensamt med fossil? Hur döden kan vara ett framgångsrecept för livet? Hur gammal världens äldsta spya är? Vilket som är Sveriges fulaste djur och om blixtar verkligen kan förstenas? Det har jag gjort! Dessa och många andra kolossalt viktiga frågor besvaras därför i boken.

Känner du också att den här typen av oortodoxa möten slår an en sträng hos dig och väcker nyfikenhet? I så fall är boken "Hårdrocksfossil - Monsterödlor, djävulens naglar, förstenade blixtar och annat spännande från urtiden" något för dig!

Boken är i fläskigt fyrfärgstryck och stoltserar med 270 sidor fördelade på 41 kapitel och innehåller över 100 unika bilder.

 

När du beställer boken godkänner du också att vi skickar din beställning till Rock-Fossils bokförlag då det är de som kommer att skicka ut boken!

150 kr
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock