Tack till er som behåller biljetten

Stort tack till alla er som valt att behålla er festivalbiljett till 2021. Det betyder massor för oss och vi  är grymt glada och tacksamma över ert val!

 

Möjlighet att uppgradera biljetter

Några dagar innan försäljningen av 2021 års biljetter startar, kommer du få möjlighet att - om du så önskar och i mån av kapacitet - uppgradera din biljett. Det betyder att en 3-dagarsbiljett kommer att gå att uppgradera till en 4-dagars eller 4-dagars VIP. En 1-dagsbiljett kommer att gå att uppgradera till en 3-dagars, 4-dagars eller 4-dagars VIP, och en 4-dagarsbiljett kommer att gå att uppgradera till VIP. Det är inte bestämt när i tiden biljettsläpp blir, men du kan vara säker på att utannonsering av datum kommer att ske i god tid innan. Detaljerad information om exakt hur ansökan om uppgradering går till och exakt när i tiden det blir, kommer längre fram.

 

Byta dag på 1-dagsbiljett

Innan vi släpper upp nya 1-dagsbiljetter till försäljning kommer det också att gå att byta dag för din 1-dagsbiljett. Vid ett sådant byte behåller du värdet på din biljett. Även detaljer om exakt hur detta ska gå till kommer senare.

 

200 kr värdecheck på merch

Som tack för att du valt att behålla din festivalbiljett får du nu 200 kr att handla för i vår merchbutik på webben, när som helst mellan 15 juni och 31 augusti!

 

Innan dess kommer vi att ha fyllt på lagret med en stor mängd nya produkter som var tänkta till 2020-festivalen.

 

Så här gör du om du väljer att utnyttja din värdecheck:

 

1. Börja med att leta fram din festivalbiljett och hitta streckkoden eller QR-koden. Under strecken eller över QR-koden står en kod bestående av siffror, bokstäver och tecken. Missa inte att ta med * (stjärnor). Detta är din rabattkod!

 

2. När som helst mellan 15 juni och 31 augusti, gå in på vår merchbutik.

 

3. När du hittat den/de saker du önskar handla, väljer du dessa och går vidare till kassan.

 

4. Välj betalsätt och knappa in din "streckkods-kod" från festivalbiljetten i rutan som heter "Rabattkod". Alla bokstäver och tecken måste vara med (även stjärnor)! 

 

5. Klicka "Registrera rabattkod", så dras 200 kr av från din inköpssumma.

 

6. Klart!

 

Har ni behållit fler än en festivalbiljett till 2021 i familjen och båda/alla vill utnyttja sin värdecheck behöver lägga en beställning per biljett/person.

 

Obs! Eftersom en väldigt stor andel besökare har valt att behålla sina biljetter, kommer det att bli många paket att packa ?. Därför ber vi om förståelse för att leveransen kan dröja några veckor.

 

Observera också att den fysiska shoppen ute i Norje inte kommer att vara öppen under sommaren.

 

 

Digital 3-månadersprenumeration Sweden Rock Magazine

Som ytterligare tack får du även en digital 3-månadersprenumeration på Sveriges bästa hårdrocksmagasin Sweden Rock Magazine, samt tillgång till deras digitala arkiv med mängder av spännande material.

 

Gratisprenumerationen är giltig t.o.m. 20/9 2020.

 

Så här gör du för att ta del av detta erbjudande:

 

1.  Gå in på https://swedenrockmagazine.prenly.com/#sign-up

2.  Skapa ett konto med valfri mailadress och valfritt lösenord. Du får omgående en aktiveringslänk via e-mail.

3.  Efter att ha aktiverat kontot, klicka på "Koppla konto till prenumeration".

4.  Ange din streckkods-kod från festivalbiljetten (inklusive stjärnorna!) i det undre fältet för kundnummer och klicka på "Registrera"

5.  Klart! Nu har du 10 000-tals sidor hårdrocksläsning att njuta av!  

 

Vid frågor om tidningen eller gratisprenumerationen, maila Sweden Rock Magazine på kundtjanst@swedenrockmagazine.com

 

Vintern håller oss i ett hårt grepp och längtan efter festivalen är enorm. Samtidigt är det, som ni säkert förstår, ett komplicerat läge för alla oss som just nu planerar för större publikevenemang. Omständigheterna förändras kontinuerligt och det finns ännu inga tydliga besked från myndigheterna om vad som kommer att gälla i sommar. Därför försöker vi navigera bäst vi kan och fortsätta följa hur utvecklingen med smittspridningen fortskrider och hur effekterna av vaccinationen blir. Alla festivaler och evenemang har olika och unika förutsättningar, och ju längre vi har möjlighet att avvakta desto mer information om läget kommer vi att ha. Om...
Publicerad 12 februari 2021 kl 12:00
83 artister klara! Om situationen tillåter, lovar vi att vara redo att genomföra nästa sommars festival. Ni är många som har behållit era biljetter från förra året, och med er i lite extra åtanke har vi idag glädjen att berätta om alla hittills bekräftade artister till Sweden Rock Festival 2021! Som synes blir det en hel del som känns igen från 2020 års tilltänkta line-up, men även några smarriga nytillskott! Sedan tidigare är Guns N´ Roses bekräftade, och de band som vi idag presenterar är: Volbeat, In Flames, Nightwish, Mercyful Fate, Megadeth, Social Distortion, Dropkick Murphys, The Hellacopters, Within Temptation, Gojira, Accept, Opeth, Night...
Publicerad 3 november 2020 kl 12:11
Information biljettsläpp Vid den här tiden på året brukar vi ligga i startgroparna för att släppa biljetter. Men under rådande omständigheter - och i och med att så många av er redan valt att behålla sina biljetter (tack igen!) - har vi bestämt att avvakta med att släppa fler biljetter tills vi vet mer om vilka förutsättningar som gäller nästa sommar. Däremot vet vi att ni som har biljetter är nyfikna på vilka artister vi bokat, så håll utkik imorgon för då släpper vi samtliga hittills bekräftade band! Som tidigare utlovat kommer det också att bli möjligt att uppgradera eller byta dag (för...
Publicerad 3 november 2020 kl 11:23
UPPDATERA VÅR APP! Nu har vi uppdaterat Sweden Rock appen till 2021 års version, så dags att in och uppdatera! Tillåter du dessutom pushnotiser, så kan du vara säker på att inte missa några spännande nyheter eller viktig information... Läser du detta via telefonen så är det bara att klicka på länken nedan, eller söka efter Sweden Rock Festival i App Store eller Google Play! UPPDATERA DIN APP
Publicerad 31 oktober 2020 kl 23:20
Vi jobbar på - och vi saknar er! Corona-pandemin har under 2020 satt krokben för musikevenemang världen över och det var ofantligt tråkigt att inte ha vår fantastiska publik på plats på festivalen i år. Men även om det kanske har varit lite tystare än vanligt från oss, så är Sweden Rock-teamet fortfarande här och jobbar på. Naturligtvis inser vi att den pågående pandemin kan komma att påverka stora publikevenemang även nästa sommar och givetvis kommer vi att följa myndigheternas riktlinjer och restriktioner. Men det är långt kvar tills de första ackorden är tänkta att ljuda över vårt utbyggda och uppdaterade festivalområde och mycket lär hinna hända på vägen....
Publicerad 26 oktober 2020 kl 11:00
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock