Tack till er som behåller biljetten

Stort tack till alla er som valt att behålla er festivalbiljett till 2021. Det betyder massor för oss och vi  är grymt glada och tacksamma över ert val!

 

Möjlighet att uppgradera biljetter

Några dagar innan försäljningen av 2021 års biljetter startar, kommer du få möjlighet att - om du så önskar och i mån av kapacitet - uppgradera din biljett. Det betyder att en 3-dagarsbiljett kommer att gå att uppgradera till en 4-dagars eller 4-dagars VIP. En 1-dagsbiljett kommer att gå att uppgradera till en 3-dagars, 4-dagars eller 4-dagars VIP, och en 4-dagarsbiljett kommer att gå att uppgradera till VIP. Det är inte bestämt när i tiden biljettsläpp blir, men du kan vara säker på att utannonsering av datum kommer att ske i god tid innan. Detaljerad information om exakt hur ansökan om uppgradering går till och exakt när i tiden det blir, kommer längre fram.

 

Byta dag på 1-dagsbiljett

Innan vi släpper upp nya 1-dagsbiljetter till försäljning kommer det också att gå att byta dag för din 1-dagsbiljett. Vid ett sådant byte behåller du värdet på din biljett. Även detaljer om exakt hur detta ska gå till kommer senare.

 

200 kr värdecheck på merch

Som tack för att du valt att behålla din festivalbiljett får du nu 200 kr att handla för i vår merchbutik på webben, när som helst mellan 15 juni och 31 augusti!

 

Innan dess kommer vi att ha fyllt på lagret med en stor mängd nya produkter som var tänkta till 2020-festivalen.

 

Så här gör du om du väljer att utnyttja din värdecheck:

 

1. Börja med att leta fram din festivalbiljett och hitta streckkoden eller QR-koden. Under strecken eller över QR-koden står en kod bestående av siffror, bokstäver och tecken. Missa inte att ta med * (stjärnor). Detta är din rabattkod!

 

2. När som helst mellan 15 juni och 31 augusti, gå in på vår merchbutik.

 

3. När du hittat den/de saker du önskar handla, väljer du dessa och går vidare till kassan.

 

4. Välj betalsätt och knappa in din "streckkods-kod" från festivalbiljetten i rutan som heter "Rabattkod". Alla bokstäver och tecken måste vara med (även stjärnor)! 

 

5. Klicka "Registrera rabattkod", så dras 200 kr av från din inköpssumma.

 

6. Klart!

 

Har ni behållit fler än en festivalbiljett till 2021 i familjen och båda/alla vill utnyttja sin värdecheck behöver lägga en beställning per biljett/person.

 

Obs! Eftersom en väldigt stor andel besökare har valt att behålla sina biljetter, kommer det att bli många paket att packa ?. Därför ber vi om förståelse för att leveransen kan dröja några veckor.

 

Observera också att den fysiska shoppen ute i Norje inte kommer att vara öppen under sommaren.

 

 

Digital 3-månadersprenumeration Sweden Rock Magazine

Som ytterligare tack får du även en digital 3-månadersprenumeration på Sveriges bästa hårdrocksmagasin Sweden Rock Magazine, samt tillgång till deras digitala arkiv med mängder av spännande material.

 

Gratisprenumerationen är giltig t.o.m. 20/9 2020.

 

Så här gör du för att ta del av detta erbjudande:

 

1.  Gå in på https://swedenrockmagazine.prenly.com/#sign-up

2.  Skapa ett konto med valfri mailadress och valfritt lösenord. Du får omgående en aktiveringslänk via e-mail.

3.  Efter att ha aktiverat kontot, klicka på "Koppla konto till prenumeration".

4.  Ange din streckkods-kod från festivalbiljetten (inklusive stjärnorna!) i det undre fältet för kundnummer och klicka på "Registrera"

5.  Klart! Nu har du 10 000-tals sidor hårdrocksläsning att njuta av!  

 

Vid frågor om tidningen eller gratisprenumerationen, maila Sweden Rock Magazine på kundtjanst@swedenrockmagazine.com

 

Festivalstämning hemma! Skulle du vilja påminnas om den där grymma festivalkänslan dagligen, i ditt hem - eller kanske på kontoret? I samarbete med vår partner CA Andersson lanserar vi nu SWEDEN ROCK POSTERSHOP! Här kan du beställa posters i olika motiv och storlekar. Sortimentet omfattar foton i svartvitt och färg, några illustrationer - och såklart alla festivalaffischer sedan 1992. Vi skeppar både inom Sverige och till utlandet. Välkommen in i BUTIKEN
Publicerad 2 september 2020 kl 11:19
Ny VD för Sweden Rock Festival AB I januari 2021 återvänder Jon Bergsjö till Sweden Rock Festival AB som ny VD för bolaget. Nuvarande VD, Mats Natvig, har på stämman i augusti tagit över posten som styrelseordförande efter Carl Pernow. Jon Bergsjö, 37 år, är uppvuxen i Älmhult och kommer närmast från rollen som VD för hockeylaget Växjö Lakers. Redan i tidig ålder påbörjade Jon sin karriär inom liveupplevelser och evenemang, och har sedan dess arbetat med allt från restauranger, konserter, festivaler, gallerior och sportarrangemang. Mellan 2012 - 2018 var han kommersiellt ansvarig och vice VD för Sweden Rock Festival med fokus på försäljning och partnerverksamhet. Mats Natvig...
Publicerad 1 september 2020 kl 10:40
FÖRSTA BANDET UTANNONSERAT! En sommar utan festivalbesökare i Norje är ingen sommar värd namnet i vår bok. Därför är det extra härligt att få pausa semestern och avslöja att det nu är bekräftat att GUNS N' ROSES kommer till Sweden Rock Festival 2021! Vi passar också på att berätta att det fortfarande ser väldigt positivt ut med majoriteten av de övriga band som var bokade till 2020. Lite längre fram kommer vi att berätta om dessa - och även om några nytillskott i line-upen inför 2021. Men först kryper vi tillbaka ner i solstolen en stund till, önskar er fortsatt härlig sommar och avslutar...
Publicerad 5 augusti 2020 kl 11:00
Semesterstängt på SRF-kontoret Sweden Rock-kontoret stänger nu ner för lite sommarsemester. Måndagen den 17 augusti är vi tillbaka med laddade batterier och ny energi! Vår online merchbutik ligger öppen under hela sommaren, medan den fysiska butiken i Norje hålls stängd. Behöver du nå merchteamet använder du e-post: merch@swedenrock.com (så här i semestertider kan det bli lite längre svarstider än normalt). Som vi berättade i vintras kommer nästa festival att bjuda på ett rejält utökat festivalområde. De extra kvadratmetrarna syftar till att öka bekvämlighet och utrymme för våra besökare, samt på att kunna erbjuda en del nya inslag (så som t.ex. Wine Garden, Kids Corner,...
Publicerad 2 juli 2020 kl 15:05
ONLINE STREAMING SCHEMA 5 JUNI, 2020 Streaming av Nemis-band: Kl. 12:00 - VA ROCKS - 2017 - Sweden Rock Festival Ni hittar streamen här! Sveriges Radio P4 Live Kl. 17:49 Hårdrockskväll med Andreas Matz och Linda Thulin Studiefrämjandets streaming av NEMIS-band 20:00 Elden - live 20:45 Browsing Collection - förinspelat från 14 maj Länk till Eventet . Streama här ! 6 JUNI, 2020 Streaming av SRF-konserter Kl. 13.00 - Presentation av Mattias Lindeblad Kl. 13.02 - DEMON - 2016 - Sweden Rock Festival Kl. 14.10 - BLUE COUPE - 2019 - Sweden Rock Festival Kl. 15.30 - MYRKUR - 2017 - Sweden Rock Festival...
Publicerad 1 juni 2020 kl 10:42
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock