Ozzy Osbourne till Sweden Rock Festival

Osbourne-Press-Shot.jpgHan är en av hårdrockens största legendarer och har som ingen annan lyckats bli superstjärna dubbelt upp: som frontman i Black Sabbath var Ozzy Osbourne med om att rita om rockmusikens karta för alltid och som soloartist har han sedan 1980 utgivit tio album fullmatade med ytterligare en mängd klassiker.


Nyligen avslutade Black Sabbath karriären och nu är det dags för Ozzy Osbourne att göra detsamma. Det enda svenska stoppet på vad som sägs vara hans avskedsturné blir på Sweden Rock Festival 2018!


Zakk Wylde tillbaka på gitarr

Utöver sin egen briljans är Ozzy känd för att ha haft ett gäng strålande gitarrister i sitt soloband. Vid sidan av den ikoniske originalgitarristen Randy Rhoads (1956-1982) är troligtvis den mest populäre av dessa Zakk Wylde. Det är oss en stor glädje att kunna meddela att Zakk slår följe med Ozzy till Sweden Rock Festival i sommar.

 

Lite mer info om Ozzy Osbournes konsert på Sweden Rock Festival i sommar:
- Ozzy kommer att spela på fredagskvällen den 8 juni.
- Då det nästa år är 50 år sedan Black Sabbath bildades kommer givetvis några Black Sabbath-låtar att ingå i repertoaren.
- Så här säger Ozzy själv om den kommande turnén: "People keep asking me when I'm retiring. This will be my final world tour, but I can't say I won't do some shows here and there."
- Bandet kommer förutom Ozzy själv på sång att bestå av Zakk Wylde (gitarr), Blasko (bas), Tommy Clufetos (trummor) och Adam Wakeman (keyboard).

 

1-DAGSBILJETTSLÄPPET BLIR KL. 10:00 Eftersom det av misstag kommunicerats ut två olika klockslag för släppet av 1-dagsbiljetter nu på torsdag, så kommer vi för säkerhets skull att använda den senare tiden. Med andra ord blir släppet kl. 10:00 den 25 januari!
Publicerad 22 januari 2018 kl 10:08
Black Star Riders på Sveriges Radio P4 ikväll! Ikväll sänder Sveriges Radio P4 Black Star Riders konsert från sommarens Sweden Rock Festival. Sändningen startar 20.06. Inte missa! Klicka här!
Publicerad 19 januari 2018 kl 12:42
Sista chansen på 2017 års merch. I helgen är det sista chansen att köpa vår merch med 2017 års motiv. 50% är det som gäller på de plaggen. Under helgen har vi också 10% på hela det övriga sortimentet (rabatten är redan avdragen) och fri frakt över 300:- inom Sverige. Det är värt att titta in och göra ett fynd! Trevlig helg. www.swedenrock.com/butik
Publicerad 10 januari 2018 kl 14:09
Info om 1-dagsbiljetter Just nu får vi många frågor om när 1-dagsbiljetterna kommer att släppas till försäljning. Datum för detta är inte satt ännu, men precis som vanligt så planerar vi att släppa 1-dagsbiljetterna när line-up och speldagar är i det närmsta klara - så att du ska veta vilket band som spelar vilken dag innan du köper din biljett. Så fort vi har ett datum för släppet kommer vi att kommunicera ut det här på hemsidan och på vår facebooksida. Så håll utkik för mer info inom kort!
Publicerad 12 januari 2018 kl 13:19
En ny omgång band klara! MESHUGGAH, URIAH HEEP, BUCKCHERRY, BARONESS, COVEN, DESTRUCTION, FOCUS och TORCH är nu klara för Sweden Rock Festival 2018. Umeås Meshuggah har tänjt på gränserna för vad som är tekniskt möjligt inom hård metal sedan tidigt 90-tal. Deras intensiva ljusshow gör sig bäst i mörker och därför avslutar bandet fredagens festligheter, med start direkt efter Ozzy Osbournes konsert. Bekräftade för festivalen är även ett av 70-talets allra största hårdrocksband, Uriah Heep, det kaliforniska rockbandet Buckcherry, SRF-debuterande rock/metalbandet Baroness, ockulta 60-talspionjärerna Coven med sångerskan Jinx Dawson i spetsen, det klassiska tyska thrash metalbandet Destruction, holländska progikonerna Focus samt ett av de första svenska...
Publicerad 19 december 2017 kl 18:22
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies