Hög tid att köpa din biljett nu!

jenschristian_170607_07.jpgVilken rivstart det varit på biljettförsäljningen inför Sweden Rock Festival 2018! De ordinarie 4-dagarsbiljetterna är slutsålda, och 3-dagarsbiljetterna säljer just nu som aldrig förr. Så vill du komma till festivalen under flera dagar och har inte säkrat upp din biljett ännu, så vill vi tipsa om att agera asap. Vi bedömer nämligen att även att både 4-dagars VIP- och 3-dagsbiljetter kommer att ta slut inom kort.
I och med det hårda trycket har vi även förstått att många undrar över hur många biljetter som kommer att säljas i år totalt. Precis som tidigare styrs maxantalet för 4-dagars- och onsdagens 1-dagsbiljetter helt och hållet av att vi bara håller halva området och de mindre scenerna öppna första dagen (onsdagen). Och precis som tidigare år så ligger totalsiffran för onsdagen på max 15 000 biljetter. Övriga festivaldagar (torsdag, fredag och lördag) har vi legat på en stadig försäljning av 33 000 biljetter per dag under några år nu. I år kommer denna siffra att hamna på max 35 000 biljetter/dag. Givetvis jobbar vi parallellt med att säkra upp att ni besökare ska bli lika nöjda med service och trygghet på festivalen som vanligt.
Vi har också fått frågor om huruvida det kommer att släppas 1-dagsbiljetter till onsdagen, och ja, ett begränsat antal 1-dagsbiljetter kommer att släppas till alla respektive festivaldagar. Just nu arbetar vi febrilt med att få line-upen och programmet klart, så att även dessa kan släppas. Med andra ord kommer 1-dagsbiljetterna inte att gå ut till försäljning förrän ni också har möjlighet att se vilka band som spelar vilka dagar. Och det beräknas inte vara helt klart förrän i början på nästa år.

 

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/feature/swedenrock

TACK - nu är det semester! Musiken har tystnat och fälten i Norje är rensade. Nu är det dags för lite välbehövlig semester för oss i Sweden Rock-teamet. Innan vi stänger ner kontoret kommer vi - precis som vanligt - att slutföra utvärderingen av årets festival. Detta är något vi gör varje år, med målsättningen att ytterligare utveckla och förbättra vår festival. Vi vill därför passa på att rikta ett stort TACK till alla som tagit sig tid att fylla i besökarundersökningen, och även till er som hört av er på annat sätt. Vi läser allting och uppskattar ert engagemang, och era synpunkter blir dessutom en värdefull...
Publicerad 9 juli 2018 kl 14:57
Nu är vår webshop öppen igen! Nu kör vi igång vår webshop igen. Massor med nya produkter. Varför inte köpa en av de sista fotbollströjorna från 2018? Kanske ett grillsett? En snygg ryggsäck? Många av 2018-års festivaltröjor och hoodies finns bara i vissa storlekar och vi kommer ej få in fler av dessa. Under sommaren så är det fraktfritt på alla beställningar över 300:-. Räkna med ett par dagars längre leveranstid under semestern då vi inte är fullt bemannade alla dagar. Ha en underbar sommar! https://www.swedenrock.com/butik
Publicerad 3 juli 2018 kl 11:22
Massor med bilder från årets festival! Nu ligger det en massa bilder uppe från årets festival i vårt bildgalleri!
Publicerad 12 juni 2018 kl 13:28
Upphittade saker! Om ni blivit av med något under festivalen så kanske någon vänlig person lämnat in det till polisens hittegods. Allt sådant finns nu hos polisen i Karlshamn. Telefonnummer 114 14.
Publicerad 11 juni 2018 kl 10:46
Årets festival är över! Ett enormt stort TACK till alla er fantastiska besökare på Sweden Rock Festival 2018! Ni gjorde det här till en oförglömlig festival! Var nu rädda om er när ni kör/tar er hem, så hoppas vi att vi ses igen nästa år! Ett lika stort tack vill vi rikta till all vår fenomenala personal. Ni är grymma och guld värda!
Publicerad 5 juni 2018 kl 12:18
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies Jag godkänner