Blekinge Turismpris 2022

vivannguldeken2022nyI fredags stod det klart att vi på Sweden Rock Festival kammade hem BLEKINGES TURISMPRIS 2022 på företagsgalan Guldeken.

 

Motiveringen till segern av löd:

DET VÄXER INGEN MOSSA PÅ EN RULLANDE STEN. Med ständig förbättring som drivkraft och ett arrangörskap som andas proffsighet i varje detalj, skapar pristagaren ett sorts evenemangens evenemang som älskas av publiken, år efter år. När det skrivs 3000 artiklar om ett event i Blekinge ger det förstås enormt stort värde, precis som de 200 mkr som näringslivet drar in i samband med folkfesten. Men det stannar inte där - pristagaren tänker alltid framåt och jobbar målmedvetet med hållbarhet i alla aspekter - från viktiga föreningsbidrag till sopsortering, vakuumtoaletter och insatser för att få fler kvinnor både på scen och i publiken. Pristagaren vill förbättra, förändra och erbjuda en unik upplevelse - visa att livet på en musikfestival kan vara tryggt, bekvämt och ösigt till max på samma gång. Och göra skillnad. Ja, det är Sweden Rock Festival som tilldelas Blekinges turismpris 2022.

 

Fredagen den 7 oktober fick Sweden Rocks VD Jon Bergsjö och Ekonomichef Anna Nilsson motta den prestigefyllda statyetten på Guldeken-galan i Ronneby Conventioncenter. 

 

Guldeken är Blekinges egen näringslivsgala som belönar goda prestationer med fina priser under festliga former. Sedan 1995 har Guldeken lyft fram de goda exemplen, och 2018 vann Sweden Rock pris som Årets Blekingeambassadör.

 

EXKLUSIV ROMLANSERING I år genomför vi som bekant den 30:e festivalen i ordningen. Denna milstolpe uppmärksammar vi bl.a. med lansering av en helt ny och exklusiv rom, som tagits fram i endast 1500 exemplar. Jubileumsdrycken har fått namnet "S weden Rock 30 YEARS OF ROCK Jubilee Edition Reserve Rum ", och består av en bas av olika årgångsrom från karibiska öar - och som kronan på verket har alltså en 30 år gammal rom från Guyana adderats. Rommens arom är fruktig, med söta toner av bakad frukt och sockerkaka. Smaken bjuder på både färsk och bakad tropisk frukt, med en hint av mörkt...
Publicerad 9 maj 2023 kl 13:40
SPELSCHEMAT UTE NU! Nu kan du hitta det detaljerade spelschemat både här på hemsidan och i Sweden Rock-appen för 2023. Har du inte laddat ner appen än, kan du göra det här: https://onelink.to/38949y Eller skanna QR-koden! Spelschemat kommer förstås också att släppas här på hemsidan inom väldigt kort.
Publicerad 4 maj 2023 kl 16:25
SLUTSÅLDA Nu är vi helt slutsålda inför 2023! Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna er alla den 7 - 10 juni!
Publicerad 17 april 2023 kl 08:58
Sista åtta banden klara – startfältet nu komplett! Så där ja, nu är samtliga 92 akter till årets festival klara och startfältet är komplett! De åtta akter som färdigställer artistlistan är tyska power metalbandet POWERWOLF, amerikanska punkarna RANCID, hårda men melodiösa SOILWORK, bluesrockande BLUES PILLS, finska folkmetallarna i KORPIKLAANI, norska black metallarna 1349, walesiska rock'n'roll-trion FLORENCE BLACK och samt gästspäckade SRF-traditionen ROCKKLASSIKER ALLSTARS. Tillsammans med tidigare utannonserade akter som t.ex. Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe, Def Leppard, Deep Purple, Pantera, Europe och Gojira blir detta den absolut maffigaste hårdrocksfesten som vi någonsin genomfört, så nu ser vi verkligen fram emot att bygga och genomföra en oförglömlig festival för er!...
Publicerad 13 april 2023 kl 15:44
DAGS ATT LADDA NER 2023 ÅRS APP! Nu finns 2023 års SWEDEN ROCK-APP äntligen tillgänglig på både App Store och Google Play! Du laddar ner den HÄR (Denna länk fungerar endast på din telefon och ej på datorn). I appen kan du lyssna in dig på årets artister, läsa praktisk info, kolla kartan över festivalområdet, börja skapa ditt eget personliga festivalschema (uppdateras med exakta speltider, signeringar och aktiviteter lite längre fram), m.m. Vi kommer kontinuerligt under våren att fylla på med ännu mer bra innehåll inför festivalbesöket. Tillåter du pushnotiser kommer du dessutom att få en notifiering vid bandsläpp, nyttiga påminnelser samt info om eventuella förändringar och viktiga...
Publicerad 11 april 2023 kl 10:27
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

OK