216 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljettknapp.png

 

Sweden Rock Magazine 9/2014

 

Stor thrashspecial! 26 sidor med Metallica, Exodus, Anthrax, Testament och Kreator samt tips om bortglömda thrashpärlor. Dessutom intervjuer med bland andra Slipknot, Machine Head, Riot V, Sixx AM, Dalton och Styx klassiske röst Dennis DeYoung.

 

Läs om våra prenumerationsalternativ här eller köp bara detta nummer för 69 kronor (vi bjuder på portot) här.

 

INNEHÅLL:

 

THRASHSPECIAL

Exodus karriär år för år. Anthrax och Testaments 80-tal. Historien om Metallicas "Ride the lightning" och Kreators "Extreme aggression". Vi tipsar om bortglömda thrashpärlor med Morbid Saint, Znowhite, Num Skull och Anacrusis.

 

SLIPKNOT

Trots att Jim Root är nöjd med såväl livet som den nya skivan ".5: the Gray chapter" är det inte bara positiva tongångar. Saknaden efter vännen och basisten Paul Gray är fortfarande stor. 

 

MACHINE HEAD

Blogginlägget kostade honom en stämningsansökan på en miljon dollar. Trots det hyser albumaktuella Machine Heads frontman Robb Flynn inga tvivel om att det var rätt sätt att adressera basisten Adam Duces avsked.  

 

SIXX AM

James Michael och DJ Ashba hoppas kunna ge mer Sixx AM åt folket efter att Nikki Sixx lagt ned Mötley Crüe. I väntan på det släpper trion albumet "Modern vintage" för att blåsa nytt liv i gamla musikideal.

 

DENNIS DEYOUNG

Han skulle aldrig prata illa om det band som han la grunden till redan på 60-talet, men i dag får Dennis DeYoung inte ens säga att han var och i viss mån fortfarande är rösten i Styx. 

 

DALTON 

Folkparkerna hade bytts ut mot klubbar och discon. Daltons slut var lika nära som det var oundvikligt. Drygt 20 år senare kom comebacken och nu är de tillbaka på allvar med ett nytt album.

 

HEVISAURUS

Hårdrockslåtar framförda av musiker utklädda till dinosaurier. En jättesuccé i Finland som nu fått en svensk uppföljning.

 

Arch Enemy i Ögat, Riot V, House Of X, Obituary, Lordi, Sister Sin, Cavalera Conspiracy, Dead City Ruins, Revocation, Angels Or Kings, Spiders, Alunah, Crazy Lixx, Mindmaze, Starkill, Crobot, recensioner, Juryn, nyheter med mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


ÅTTA EXTRASIDOR ENDAST FÖR PRENUMERANTER


DOUG BLAIR 

På tredje vändan blev han gitarrist i WASP:s mest långvariga sättning. Nu flyttar han snart till Finland för att få utlopp för den drift att skapa hårdrock som han inte längre kan tillfredsställa i USA. SRM högg en Stockholmsbesökande Doug Blair i kragen för ett långt samtal om livet, universum och allting.

 

MIKAEL ÅKERFELDT

Opeths ledare Mikael Åkerfeldt skriver en passionerad krönika om en skiva ur sin gigantiska samling. Denna gång avhandlas Judas Priests debutalbum "Rocka rolla" (1974).

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


 
Skickar
 
Formuläret skickades