165 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljettknapp.png

Sweden Rock Magazine 11/2014

SRM1411-Uppslag1-ADDC.jpg

GRATIS CD-SINGEL! Alla prenumeranter får Blues Pills cd-singel "High class woman". 

 

SRM träffar AC/DC i Düsseldorf. David Coverdale i en osedvanligt personlig intervju. Historien om kultbandet Mefisto. Dessutom intervjuer med bland andra Dream Theater, Blind Guardian, Marduk, Blues Pills och Harem Scarem.

 

Läs om våra prenumerationsalternativ här eller köp bara detta nummer för 69 kronor (vi bjuder på portot) här.

 

INNEHÅLL:

 

AC/DC

SRM träffar Angus Young och Cliff Williams i Düsseldorf för en pratstund om "Rock or bust", AC/DC:s första album utan Malcolm Young som aktiv medlem. Dessutom intervjuer med den svenska fanklubben ACDCMachine och Anders Hedman som jobbar på en bok om AC/DC:s något märkliga Sverigeturné 1976. 

 

BLIND GUARDIAN

SRM åker till Tyskland och gör ett personporträtt på Blind Guardians bandledare Hansi Kürsch. 

 

WHITESNAKE

Hans mamma tvingade honom att visa armarna för att bevisa att han inte injicerade knark. Hans pappa dog samma dag som han återvände från sin första turné med Deep Purple. Möt David Coverdale i en ovanligt personlig intervju.

 

DREAM THEATER

John Petrucci håller fötterna på jorden och rädslorna likaså. I övrigt är han en sjusträngad, gladlynt musiknörd som har svårt att skriva enkel musik. 

 

MEFISTO

Vi berättar historien om Mefisto - och om kultbandets sensationella comebackplaner. 

 

MARDUK

Inför släppet av nya albumet "Frontschwein" håller Marduks starke man Morgan Håkansson en lektion i krig.

 

HAREM SCAREM 

Det kanadensiska kultbandet som överlevde det pudelrockshatande 90-talet gör nu seriös comeback med "Thirteen" - ett återbesök i deras äldsta och fluffigaste tongångar. 

 

BLUES PILLS

Sedan Örebrobandet för tre år sedan la upp ett par låtar på nätet har allt gått i rasande fart. När SRM möter Blues Pills på turné i Paris är det utsålt sedan länge.

 

Sodom i Ögat, Julspecial i Ögonblicket, Denner/Shermann, Hellion, Battle Beast, Gothenburg Sound Festival, Åge Sten Nilsen's Ammunition, Marco Hietala, Isole, Bailey, recensioner, Juryn, nyheter med mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


ÅTTA EXTRASIDOR ENDAST FÖR PRENUMERANTER


ANNIHILATOR

Vi berättar historien om Annihilators thrashklassiker "Alice in hell" från 1989.

 

SA SLAYER

De har gått till historien som "det andra Slayer" trots att de var det första som släppte en skiva. De förlorade namnstriden och fick en kort historia, men startade karriären för flera namnkunniga musiker. 

 

MIKAEL ÅKERFELDT

Opeths ledare Mikael Åkerfeldt skriver en passionerad krönika om en skiva ur sin gigantiska samling. Denna gång avhandlas Robin Trowers album "For Earth below" från 1975.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!


 
Skickar
 
Formuläret skickades