10 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljettknapp.png

Sweden Rock Magazine 5/2015

SRM1505-Presentation.jpg

Mötley Crüe berättar om hela sin karriär i tre nummer i rad. Vi besöker Helloween på Teneriffa. Rammsteins frontman Till Lindemann och Peter Tägtgren pratar om sitt nya projekt Lindemann. Dessutom intervjuer med bland andra Timo Kotipelto, Neil Zlozower, Gorgoroth, George Kollias och Armored Saint.

 

Läs om våra prenumerationsalternativ här eller köp bara detta nummer för 69 kronor (vi bjuder på portot) här. Sweden Rock Magazine #5/2105 säljs som lösnummer med fyra olika omslag.

 

INNEHÅLL:

 

MÖTLEY CRÜE

På nyårsafton är det över för Mötley Crüe. Innan dess hinner bandet bland annat spela på Sweden Rock Festival och berätta om hela sin karriär i tre nummer i rad av Sweden Rock Magazine.

 

LINDEMANN

Rammsteins sångare Till Lindemann och Peter Tägtgren har ett projekt ihop - och ett album som främst handlar om att knulla.

 

HELLOWEEN

SRM flyger till Teneriffa för att träffa sångaren Andi Deris i hemmet och gitarristen Michael Weikath i studion.

 

NEIL ZLOZOWER

Hans fotostudio är inte känd för allmänheten men nästan lika klassisk Hollywoodmark som Whisky A Go Go. Oräkneliga rockband har plåtats här, från Van Halen och Aerosmith till Guns N' Roses och inte minst Mötley Crüe. 

 

TIMO KOTIPELTO

Allt från en full älg till en rekordkort taxiresa. Stratovarius och Cain's Offerings sångare Timo Kotipelto besvarar annorlunda frågor i avdelningen "I skottlinjen".

 

GORGOROTH

Han jobbar extra inom mentalsjukvården och har en blossande avsky för parasiterande bidragstagare. Mediaskygge Infernus är en man med bestämda åsikter. 

 

ARMORED SAINT

Han har nobbat Metallica och sparkats från Anthrax. "Hemma" för sångaren John Bush är Armored Saint. Ett av 80-talets sanna kultband, som nu slipper dela med sig av sin sångare.

 

GEORGE KOLLIAS

Han är den övermänsklige trummisen i Nile. Han har släppt sitt första soloalbum och visar upp sina trumkonster över hela världen, men kan inte tänka sig att flytta från hemlandet Grekland. Dessutom tar han Lars Ulrich i försvar.

 

ARCHITECTS OF CHAOZ

Hälsoproblem och bekymmer med ett opålitligt management. Men Paul Di'Anno är inte den som ger sig. Nu blickar Iron Maidens forne sångare framåt på allvar, med såväl nytt album som ett nygammalt band.

 

 

Fred Estby, Paradise Lost, Six Feet Under, Night Flight Orchestra, Nelson, Spike, Alcoholator, Tremonti, Romeo's Daughter, King Parrot, Death Alley, Sideburn, Leprous, Forgotten Tomb, Dennis Chruchill Dries, recensioner, Juryn, nyheter med mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

 

ÅTTA EXTRASIDOR ENDAST FÖR PRENUMERANTER

 

MIKAEL ÅKERFELDT

Opeths ledare Mikael Åkerfeldt skriver en passionerad krönika om en skiva ur sin gigantiska samling. Denna gång avhandlas Atomic Roosters album "Death walks behind you" från 1970.

 

MIKE FRASER

 

Han har varit ljudtekniker på otaliga hårdrocksalbum. Däribland miljonsäljare med Aerosmith, Metallica och inte minst AC/DC - det band som Mike Fraser först och främst associeras med efter ett 25 år långt samarbete.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

 

 
Skickar
 
Formuläret skickades