286 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljetterna till SRF 2015 släpps

 
 
 
 
23A59AB0E79D68B3.jpg
C3B5BE599E8B23E5.jpg
F46AA8B657B39BF6.jpg

Åk med Rockbåten 10-12 oktober. Nu är även Survivor klara för höstens kryssning!

unnamed-11.jpgUnder namnet Rockbåten åker vi mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen ni kan tänka er på böljan den blå. Med en specialbyggd scen längst ner på paradgatan bjuder vi på fantastiska band som SURVIVOR,  legendariska BLUE ÖYSTER CULT, BLACK STAR RIDERS med Thin Lizzy-gitarristen Scott Gorham i spetsen och ett av de hetaste svenska banden just nu, H.E.A.T.

Det blir även klassisk 80-tals pudelrock med DALTON och SM-finalen i Battle of the Tribute Bands, där Sveriges fyra bästa tribute-band gör upp om SM-titeln. Det blir rockmässa, DJ:s, Rockkaraoke och Ronny Svensson kommer att hålla i intervjuer med artisterna från scen i nattklubben Atlantis och vi hoppas även att få till en och annan meet & greet ombord.
Som en liten extra, spännande krydda kommer vi att presentera en massa band som är klara för Sweden Rock Festival 2015, så vill ni vara först att veta är det på Rockbåten du ska vara!

Silja Serenade avgår från Stockholm kl 17.00 fedagen den 10 oktober och är åter i hamn söndagen den 12 oktober kl 0930 så det blir två festkvällar ombord.

Åldersgräns: 18 år

http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

Sweden Rock lanserar The Holy Spirit of Sweden Rock Rhum Solera 8 Y.O

rhum.jpgEfter succén med whiskyn - The Holy Spirit of Sweden Rock är vi nu oerhört stolta över att kunna presentera The Holy Spirit of Sweden Rock Rhum Solera 8 Y.O.

Beställ ditt exemplar här (endast 5000 kommer att släppas):
http://www.systembolaget.se/86981

Mer information om Rommen hittar du här:
http://www.brandsforfans.se/swedenrockdrinks/

Sweden Rock Magazine - nytt nummer ute nu!

10428071_765776960133289_9126814068729764171_n-1.jpg

Nytt nummer i butik nu! 

Öppenhjärtiga intervjuer med Paul Stanley och Ace FrehleyACCEPT berättar om såväl kommande albumet "Blind rage" som klassikern "Restless and wild". SRM har som första tidning hört Hammerfalls nya album. Dessutom artiklar om bland andra Uriah Heep - Band, Mastodon, Grave Digger, Anathema, Autopsy, Extremes sångare Gary Cherone och The Dagger med folk från Dismember.

Långt till butik? Köp via länken - vi bjuder på portot!
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=103

 

Sommartävling 2014 - svarsformuläret ligger uppe nu!

gitarr1.jpg

Svarsformulär - klicka här


Anmäl ditt band till Battle of the Tribute Bands!

battlePic20141.jpghttp://battleofthetributebands.se/

The Holy Spirit of Sweden Rock Black Label - en succé som inte skådats i Sverige på 10 år.

HOLY_BLACKLABEL.jpgNär Sweden Rock Festival släppte sin egen single malt whisky "Sweden Rock Black Label" var det många som blev nyfikna och glatt överraskade över resultatet. Där andra artist och musikdrivna drycker ibland lämnat en del övrigt att önska, visade sig Holy Spirit vara en smakrik och kvalitativ tioårig single malt.

Läs hela artikeln här

Sweden Rock 2014 är över.

srf2014b.jpg

 

Så var då den tjugotredje upplagan av Sweden Rock Festival över och vi kan titta tillbaka på ännu ett slutsålt succéår med 33000 besökare per dag och än en gång visade det sig att vi har världens bästa publik som är navet i den underbara stämning som finns på festivalen. Ett stort tack till er!

Vi vill också passa på att tacka all den personal som jobbar och sliter för att festivalen ska fungera och självklart alla våra samarbetspartners som ger en extra krydda till festivalen. 
Nu kommer vi att jobba ytterligare en månad med att montera ner festivalområdet, utvärdera årets festival och sen tänkte vi ta några veckors semester innan vi öppnar kontoret igen den 18 augusti. 

Glöm nu inte att vi kör Rockbåten mellan Stockholm och Helsingfors 10-12 oktober med band som Survivor, Blue Öyster Cult, Black Star Riders med flera. 
BIljetter finns att köpa via: http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

Ha en underbar sommar önskar alla vi på Sweden Rock!

 
Skickar
 
Formuläret skickades