287 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljetterna till SRF 2015 släpps

 
 
 
 
23A59AB0E79D68B3.jpg
E24DC3EE9B086A39.jpg
C3B5BE599E8B23E5.jpg
F46AA8B657B39BF6.jpg

Åk med Rockbåten 10-12 oktober. Nu är även Survivor klara för höstens kryssning!

unnamed-11.jpgUnder namnet Rockbåten åker vi mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen ni kan tänka er på böljan den blå. Med en specialbyggd scen längst ner på paradgatan bjuder vi på fantastiska band som SURVIVOR,  legendariska BLUE ÖYSTER CULT, BLACK STAR RIDERS med Thin Lizzy-gitarristen Scott Gorham i spetsen och ett av de hetaste svenska banden just nu, H.E.A.T.

Det blir även klassisk 80-tals pudelrock med DALTON och SM-finalen i Battle of the Tribute Bands, där Sveriges fyra bästa tribute-band gör upp om SM-titeln. Det blir rockmässa, DJ:s, Rockkaraoke och Ronny Svensson kommer att hålla i intervjuer med artisterna från scen i nattklubben Atlantis och vi hoppas även att få till en och annan meet & greet ombord.
Som en liten extra, spännande krydda kommer vi att presentera en massa band som är klara för Sweden Rock Festival 2015, så vill ni vara först att veta är det på Rockbåten du ska vara!

Silja Serenade avgår från Stockholm kl 17.00 fedagen den 10 oktober och är åter i hamn söndagen den 12 oktober kl 0930 så det blir två festkvällar ombord.

Åldersgräns: 18 år

http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

Sweden Rock lanserar The Holy Spirit of Sweden Rock Rhum Solera 8 Y.O

rhum.jpgEfter succén med whiskyn - The Holy Spirit of Sweden Rock är vi nu oerhört stolta över att kunna presentera The Holy Spirit of Sweden Rock Rhum Solera 8 Y.O.

Beställ ditt exemplar här (endast 5000 kommer att släppas):
http://www.systembolaget.se/86981

Mer information om Rommen hittar du här:
http://www.brandsforfans.se/swedenrockdrinks/

Sweden Rock Magazine - nytt nummer ute nu!

10428071_765776960133289_9126814068729764171_n-1.jpg

Nytt nummer i butik nu! 

Öppenhjärtiga intervjuer med Paul Stanley och Ace FrehleyACCEPT berättar om såväl kommande albumet "Blind rage" som klassikern "Restless and wild". SRM har som första tidning hört Hammerfalls nya album. Dessutom artiklar om bland andra Uriah Heep - Band, Mastodon, Grave Digger, Anathema, Autopsy, Extremes sångare Gary Cherone och The Dagger med folk från Dismember.

Långt till butik? Köp via länken - vi bjuder på portot!
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=103

 

Sweden Rock 2014 är över.

srf2014b.jpg

 

Så var då den tjugotredje upplagan av Sweden Rock Festival över och vi kan titta tillbaka på ännu ett slutsålt succéår med 33000 besökare per dag och än en gång visade det sig att vi har världens bästa publik som är navet i den underbara stämning som finns på festivalen. Ett stort tack till er!

Vi vill också passa på att tacka all den personal som jobbar och sliter för att festivalen ska fungera och självklart alla våra samarbetspartners som ger en extra krydda till festivalen. 
Nu kommer vi att jobba ytterligare en månad med att montera ner festivalområdet, utvärdera årets festival och sen tänkte vi ta några veckors semester innan vi öppnar kontoret igen den 18 augusti. 

Glöm nu inte att vi kör Rockbåten mellan Stockholm och Helsingfors 10-12 oktober med band som Survivor, Blue Öyster Cult, Black Star Riders med flera. 
BIljetter finns att köpa via: http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/rockbaten

Ha en underbar sommar önskar alla vi på Sweden Rock!

Fogarolli - nymalet och färskbryggt kaffe

fogarolli.jpgUnder Sweden Rock Festival finns sju Fogarolli-bilar på plats, redo att ge dig en minnesvärd kaffeupplevelse. Utöver Fogarollibilarna kommer Fogarollis personal att gå runt med ryggsäckar och sälja nymalet och färskbryggt kaffe till festivalbesökarna. Så håll utkik efter de röda Fogarolliflaggorna för att få dig en riktigt god kopp kaffe!

Caffè Fogarolli består av tvättade Arabicabönor som slow-roastas för att på ett varsamt sätt utveckla kaffets naturliga smak och arom. Caffè Fogarolli beskrivs som komplext, fylligt, aromatiskt och mycket balanserat i sin syrlighet, bitterhet och sötma. Kaffet är rättvisemärkt och ekologiskt odlat.

Cristina Fogarolli, Fogarollis grundare som har nått stora tävlingsframgångar i ett flertal svenska och internationella baristatävlingar och som nyligen var uttagen till Svenska baristalandslaget finns också på plats på Sweden Rock.

Unna dig en njutningsfull paus på Sweden Rock med Caffè Fogarolli - nymalet och färskbryggt!

www.fogarolli.com

Sommartävling 2014 - svarsformuläret ligger uppe nu!

gitarr1.jpg

Svarsformulär - klicka här


Anmäl ditt band till Battle of the Tribute Bands!

battlePic20141.jpghttp://battleofthetributebands.se/

Samarbete mellan Sweden Rock och Pickup Center!

dodgeen1.jpgNi kanske har noterat ett antal stora svarta Dodge RAM-pickuper som rullar runt i Sverige med Sweden Rock Festival-logotyper på? 
Ser man dem så ska det mycket till för att inte lägga märke till dem med sin råa och kaxiga uppsyn och detta är en av anledningarna till varför de passar så bra in på Sweden Rock där just Pickup Center som är återförsäljare för Dodge i Sverige ska ställa ut bilar på årets festival. Under festivalen så kommer det att hända en massa kul grejer vid Pickup Centers monter. Du kommer bl.a att kunna utmana en av Sveriges starkaste män, Kalle Lane i "Byxdraget" och vinna VIP-biljetter till Sweden Rock Festival 2015. 

Vill du veta mer om Pickupcenter kan du kolla in deras hemsidawww.pickupcenter.se och du kan även gå in på deras Facebook-sida www.facebook.com/PickupCenter där du just nu kan tävla om biljetter till årets Sweden Rock."

The Holy Spirit of Sweden Rock Black Label - en succé som inte skådats i Sverige på 10 år.

HOLY_BLACKLABEL.jpgNär Sweden Rock Festival släppte sin egen single malt whisky "Sweden Rock Black Label" var det många som blev nyfikna och glatt överraskade över resultatet. Där andra artist och musikdrivna drycker ibland lämnat en del övrigt att önska, visade sig Holy Spirit vara en smakrik och kvalitativ tioårig single malt.

Läs hela artikeln här

Sweden Rock Rescue: en resurs för din trygghet!

unnamed-1_0.jpg

Tommy Larsson som är Medicinsk Säkerhetsansvarig under Sweden Rock Festival, har sammanställt lite intressant läsning om den organisation som ansvarar för all sjukvård för besökarna, artisterna och personalen. Tommy berättar bland annat om oanvända syrgasgält, brännskadade könsorgan och förklaringen till vad ingrediensen är i norskt "hjemmelavet".

Läs mer här

 
Skickar
 
Formuläret skickades