Våra viktiga samarbetspartners

Sweden Rock samarbetar med väl utvalda företag inom olika branscher. Formerna varierar, men målet är alltid ett givande samarbete för båda parter och ett positivt mervärde för våra besökare.

 

Vill du också prata möjligt partnerskap med oss? Kontakta då Jon Bergsjö, partneransvarig på Sweden Rock:
jon@swedenrock.com
073-720 20 09

  

MAIN PARTNERS:

SILJA_LINE_LOGO_WHITE_CMYK.png 

 

 

 

Silja Line

Silja Line trafikerar dagligen mellan Stockholm-Helsingfors och Stockholm-Åbo på Östersjön. Ombord på fartygen finns det något för alla - mat i världsklass, lyxig shopping och högklassig underhållning. Silja Line älskar Rock och har själva arrangerat ett antal Rockkryssningar genom åren under namnet Rock The Boat. Därför är det extra roligt att vi har inlett ett längre samarbete med Sweden Rock!

  

    

mittsolvesborg_0.png

 

 

 


Sölvesborgs Kommun

Sölvesborg är en gemytlig kommun med ca 17 500 invånare, belägen i Blekinge på gränsen till Skåne. I Sölvesborg har du alltid nära till bokskogar, hav och strand. Stadskärnan erbjuder en medeltida prägel, shopping med fin och personlig service, många olika restauranger och närhet till kontinenten. Bara några minuters bilfärd från stadskärnan ligger Listerlandet, där pittoreska fiskelägen och sandstränder avlöser varandra utmed Hanöbukten. Här hittar du också Sölvesborgsbron, Europas längsta gång- och cykelbro.

 

 

PARTNERS:

arla.png

bauhaus.png

bahco.png

 

nemis.png

 

 

 

 

 

enkla.png

 

Fristads_logo_white.png

 

 

 

Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies