Iron Maiden till Sweden Rock Festival!

Iron-Maiden-Lineup.jpg"De är för stora och dyra för att spela på Sweden Rock Festival." Så har vi många gånger beskrivit Iron Maiden när våra gäster har efterfrågat dem. Och det gäller egentligen fortfarande, men tillsammans med våra kollegor på Live Nation har vi nu hittat ett upplägg som har gjort det omöjliga möjligt. Vi är oerhört stolta och glada över att idag kunna presentera den största bokningen i festivalens historia: Iron Maiden spelar på Sweden Rock i sommar!

Iron Maiden, som är ett av världens absolut största hårdrocksband och dessutom har en av sina bästa marknader i Sverige, ger sig i sommar ut på en ny världsturné kallad Legacy of the beast. Europadelen av turnén drar igång i slutet av maj och når Sweden Rock Festival torsdagen den 7 juni (bandet spelar även på Tele2 Arena i Stockholm den 1 juni).

Legacy of the beast-turnéns koncept är inspirerat av Iron Maidens mobilspel och serietidning med samma namn. Turnéplanerna innefattar scendekor som ska bygga upp ett antal olika "världar" utformade efter bandets skivomslag och en setlista med tonvikt på bandets klassiska 80-talsmaterial men med en handfull överraskningar från mer sentida album som extra krydda.

4-dagarsbiljetterna nästan helt slut Vilket fantastiskt gensvar på vårt biljettsläpp idag! Aldrig tidigare har vi haft ett sådant tryck på försäljningen, och makalöst nog så är det redan nu bara ett fåtal kvar av den ordinarie 4-dagarsbiljetten! Detta innebär att den med all sannolikhet kommer att ta slut inom kort. Parkering 1 är redan slutsåld, men det finns fortfarande ett antal kvar av Parkering 2. Dessutom finns det många privata parkeringar runt festivalen, så oroa er inte för den biten! Många av er undrar om 1-dagarsbiljetter, och ja, vi kommer att släppa ett mycket begränsat antal av dessa i början av nästa år. Trevlig helg!
Publicerad 24 november 2017 kl 17:28
Nytt dryckessortiment 2018 Nu inleder vi ett nytt samarbete som gör att vi till sommarens festival kommer att kunna presentera ett helt nytt dryckessortiment i våra barer. Ny huvudpartner blir Falcon, som tillsammans med Staropramen, Brooklyn och Backyard Brew kommer att utgöra det nya, fräscha ölsortimentet. Vi erbjuder även en ny cider i form av Somersby. De alkoholfria alternativen blir Pepsi, Zingo och Ramlösa. Utöver detta kommer det självklart även finnas alkoholfritt öl och vin. OM DET NYA SORTIMENTET: Falcon Falkenbergs stolthet. Falcon bryggs på friskt källvatten från samma källa som grundaren John L Skantze valde för sitt öl redan 1896. Staropramen Genuin tjeckisk...
Publicerad 24 november 2017 kl 12:41
Idag släpps biljetterna till Sweden Rock Festival 2018 Idag kl. 09:00 släpps biljetterna till kommande sommars Sweden Rock Festival! Vill du lägga vantarna på en av de första biljetterna där det ingår en limiterad t-shirt gäller det nog att hänga på låset, för vi bedömer att trycket kommer att bli ovanligt hårt. I år säljer vi biljetterna med hjälp av en ny systemleverantör, Ticketmaster. För dig som biljettköpare blir det ingen större förändring. Du hittar förstås fortfarande biljetterna här på vår hemsida, men p.g.a. det förväntade trycket föreslår vi att du går direkt via Ticketmasters egna sida: www.ticketmaster.se Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt För...
Publicerad 23 November 2017 kl 09:16
Rose Tattoo, Body Count, Turbonegro m.fl klara! Vi kan idag presentera ytterligare 7 band: ROSE TATTOO, BODY COUNT, TURBONEGRO, SLADE, SKINDRED, THE DARK ELEMENT OCH BERNIE TORMÉ. Rose Tattoo är förmodligen det hårda, australiska rockband som näst efter AC/DC har lyckats bäst utanför hemlandet. Ändå är de sällan i Europa och ännu mer sällan i Sverige, men i sommar är det äntligen dags för Angry Anderson och hans mannar att riva av klassiker som ''Nice boys'' och ''Rock'n'roll outlaw'' på Sweden Rock Festival igen! När hip hop-legendaren och skådespelaren Ice-T bildade metalbandet Body Count var många skeptiska, men det självbetitlade debutalbumet från 1992 blev något av en sensation...
Publicerad 22 November 2017 kl 09:29
Paus för bandtävlingen Just nu får vi många frågor om den årliga bandtävlingen där vinsten är en speltid på Sweden Rock Festival, så därför tänkte vi berätta att vi tar en lite paus med denna tävling inför nästa år. Istället kommer vår bandbokningsgrupp att plocka ut fyra nya och lovande band som får chansen att spela på Sweden Rock. Tre av banden är redan presenterade; Junkyard Drive , The New Roses och Three Dead Fingers , medan ett återstår att utannonsera framöver. Alla tävlingssugna band där ute kan vi trösta med att det inte alls är omöjligt att bandtävlingen återvänder till festivalen 2019.
Publicerad 21 November 2017 kl 15:08
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies